www.cvonline.hu

Optikai Tervező Mérnök

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.10.02.
Jelentkezési határidő: 2017.10.23.
Hirdetés azonosító: 1142277

 

 
 
Optikai Tervező Mérnök
Optikai Tervező Mérnök
Budapest

Az Ön új cége
Optikai Tervező Mérnök pozíció nyitott nemzetközi szinten is piacvezető partnerünk újonnan induló R&D központjában, Budapesten.

Az Ön új pozíciója
Az Optikai Tervező Mérnök pozícióban úttörő LED világítótestek optikai fejlesztéséért lesz felelős. A lencsék, és egyéb optikai alkatrészek megtervezésén túl, optikai szimulációkkal és beszállítói kapcsolattartással fog foglalkozni. Az R&D folyamatok során nem csak a külső kollégákkal, de egyéb társosztályokkal is szoros kapcsolatban lesz. Mivel egy új R&D csapat felépítéséről szól a projekt, szenior szakemberek számára fontos feladat (és lehetőség) a junior kollégák fejlesztése is.

Mire van szüksége a sikerhez
Az Optikai Tervező Mérnök pozíció betöltéséhez (Opto-)Mechatronikai Mérnök, Fizikus vagy hasonló végzettség, világítástechnikai ismeretek, valamint néhány éves optikai dizájn szoftverek (SPEOS, LightTools) használatában szerzett tapasztalat mellett, folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a globális világítástechnikai ipar meghatározó szereplője, aki az elkövetkező néhány évben egy globális R&D központot épít fel Budapesten. A folyamatos bővülés remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára.

Éves juttatási csomag: 7.750.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Tervező Mérnök

HAYS Hungary Kft.

Tervező Mérnök Autóipar – Pest megye Az Ön új c...
Pest


Tervező mérnök

HAYS Hungary Kft.

Tervező Mérnök Autóipar – Veszprém megyeAz Ön ú...
Veszprém


Automatizálási tervező mérnök

Trenkwalder Kft

Autóipari partnercégünk számára keresünk munkat...
Győr-Moson-Sopron