Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu
Hozzáadva: 2017.09.20.
Hirdetés azonosító: 949219
lejárt
Tech People FEJLÉC
 

A Tech People egy Európai munkaerő-közvetítő vállalat, mely magasan képzett erőforrásokat valamint kiszervezett technológiai szolgáltatásokat nyújt különböző iparágak számára.
Szoftverfejelsztéssel foglalkozó ügyfelünk részére keresünk új munkatársakat a következő pozícióba. Várjuk a téma iránt elkötelezett, nyitott és motivált kollégák jelentkezését. 
 
.NET FEJLESZTŐ (ASP.NET MVC 4, ASP.NET WebForms, C#) (E-G02) 


Pozícióleírás: 
Kiemelkedő nemzetközi webáruház továbbfejlesztéséhez keresünk angolul írásban és szóban egyaránt kommunikáció képes, Microsoft technológiákban (asp.net, C#) jártas fejlesztőt.


Feladatok:
 • Nagy forgalmú, nemzetközi webáruház fejlesztése. A webáruház nagy forgalmú, számos európai ország mellett az amerikai piacon is jelen van.
 • A dokumentáció és a levelezés nyelve angol. A munkavégzés helye Budapest. A főnököd és a közvetlen munkatársaid mind magyarok, azonban a jó angol kommunikációs képességek elengedhetetlenek, hiszen egy nemzetközi csapatban sok külföldi kollégával kell együtt dolgoznod, így a funkcionális specifikációk, dokumentációk minden esetben angolul készülnek.
 • Légy kreatív és kooperatív. Az üzleti igény adott, iránymutatást kapsz. Ezen túlmenően azonban a megoldás lényegi része rád van bízva, amelynek megtervezéséért, megvalósításáért és hatékonyságáért te vagy a felelős. Előfordulhat, hogy a megoldás során csapatmunkára van szükség, légy kooperatív.
 • Tapasztalat kell. Mivel itt egy nagy forgalmú webáruházól van szó, nem engedhető meg, hogy az oldal lényegi funkciói akár egyetlen percre is elérhetetlenné váljanak. A fejlesztési folyamat jól szervezett, a kódminőségre ügyelünk, azonban óhatatlanul tudnod kell, hogy egy adott fejlesztés az adott körülményt figyelembe véve milyen kockázattal járhat.

Követelmények:
 • Tudj angolul szóban és írásban egyaránt. Egyáltalán nem baj, ha nem beszélsz anyanyelvi szinten, ez nem is elvárás, azonban a szakmai szövegek, külföldi kollégák megértése ne okozzon gondot se szóban se írásban és ne lepődj meg, a szakmai interjú is angolul történik.
 • Szakmailag légy igényes a munkádra, törekedj az objektumorientáltságra, a jól olvasható, jól strukturált kódra, jó, ha ismered és felismered a design patterneket és képes vagy egy olyan alapos dokumentáció és release notes megírására, ami alapján a fejlesztésed megértése és élesítése zökkenőmentessé és egyértelművé válik.
 • Minimum 2-4 év .NET C# fejlesztési tapasztalat. 
 • Webfejlesztési technikák ismerete. ASP.NET MVC 4 és ASP.NET WebForms együttes és alapos ismerete. Habár elsősorban szerveroldali fejlesztésekre számíthatsz, mindenképpen komoly előny, ha ismered a HTML markupot, ha tudod hogy kell használni a CSS-t, megy a JavaScript (jQuery) és esetleg ha láttál már Silverlightot.
 • MS-SQL adatbázisok és a T-SQL nyelv ismerete. A webáruház mögött még az adatbázis is Microsoft MS SQL, így az adattáblák, kulcsok, tárolt eljárások, függvények, indexelések, nyelvi technikák magabiztos ismerete szükséges.
 • Windows service-ek ismerete. Bizonyos komponensek windows service-ek formájában vannak megvalósítva, így ezekhez is hozzá kell tudnod nyúlni, ha a helyzet úgy kívánja

Előnyt jelent:
 • Valamely source control ismerete. A fejlesztés során SVN-t használunk, így ezt részesítjük előnyben.
 • Microsoft minősítés (MCSD).
 • Fejlesztési módszertanok ismerete.
 • Automatizált tesztelések ismerete.
 • Tetszőleges ticketing rendszer ismerete.


Kezdés: Azonnal
Munkavégzés típusa: alkalmazotti, teljes munkaidős
Munkavégzés helye: Budapest  


Amennyiben érdekli, akkor regisztrálja fényképes angol és magyar Word formátumú önéletrajzát az oldalon és küldje el motivációs levelét is.

Tech People LÁBLÉC

{{if LINK }}

 
 
Kategória
IT / Informatika
Régió
Budapest
Egyéb hasonló állások Önnek
Customer Service Specialist (English )

Trenkwalder Kft

We are looking for a new colleague to the inter...
Budapest


Vevőszolgálati Csoportvezető - Budapest

T-HR Kft.

Feladatkör:Ebben a munkakörben az Ön feladatai ...
Pest, Budapest


Folyamat ellenőr

Trenkwalder Kft

Folyamat ellenőr pozícióba keresünk munkatársak...
Fejér