ímke

NaturComfort Kft.
-
-
-

Cég információ

NaturComfort – Elkötelezettség a komfortosabb élet biztosítására!

A NaturComfort Kft. Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges Cége, melyet 2011. februárjában alapított a nyíregyházi illetőségű Polgári Erika. A cég jelenleg 37 féle gyógyhatású készítménnyel van jelen Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, melyek zöme saját fejlesztés. Alapvetően három termékkörrel foglalkozunk: ízületi panaszokkal, immunvédelemmel, bőrápolással.

Minden termékünk a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával kerül forgalomba, és vannak Magyar Termék Nagydíjas, illetve Érték és Minőség Nagydíjas termékeink is. Vásárlóink és támogatóink közt találunk sportolókat, természetgyógyászokat, orvos-természetgyógyászokat, orvosokat is. Termékeinket magas gyógynövényes hatóanyagtartalom jellemzi, valamint az igényes kivitel.

Értékesítési csatornáink legfontosabbika a telemarketing, ezen kívül jelen vagyunk természetesen az interneten webáruházunkkal, valamint számos gyógyszertárban, gyógynövényboltban.

A cég mottója a kezdetek óta nem változott: „Küldetésünk a törődés, hogy komfortosabbá tegyük az Ön életét tanácsadással, minőségi gyógynövényes termékekkel”.

A termékekkel kapcsolatban elvárásunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsék a vásárlás célját: a vevő azt kapja a terméktől, amit elvárt. Polgári Erika, alapító, tulajdonos alapelve továbbá, hogy munkatársai az értékesítés során ne csupán eladjanak- a vásárlók érezzék a gondoskodást, az életviteli tanácsadás mellett lelki segítséget is kapjanak. A rengeteg kézzel írt vásárlói köszönet, az elismerő visszajelzések azt jelzik, hogy ez javarészt sikerül is. A mai napig több, mint 176 000 embernek segítettek termékeik, tanácsaink.

A NaturComfort számos munkahelyet teremtett és teremt Magyarországon és külföldön is. Munkatársi létszámunk jelenleg több, mint 70 fő. Nálunk nem számít iskolai végzettség, kor, nem, mindenkinek esélye van a tanulásra, visszatérésre a munka világába. Ezzel nem kevés hátrányos helyzetű embernek adott a lehetőség: sorainkban dolgozhat pályakezdő, 8 általános iskolával rendelkező, nyugdíjas, gyesről visszatérő, tartós munkanélküli. Megváltozott munkaképességű munkavállalókat is alkalmazunk. Igen fontosnak tartjuk továbbá azt, hogy olyan munkavállalóknak is biztosítsunk munkalehetőséget, akik családi elfoglaltság miatt nem mindig tudják a 8 órájukat ledolgozni, vagy nyugdíj előtt állva megszűnt a munkahelyük, vagy éppen fiatalként nehezebben helyezkednek el.

Profi képzési rendszerünknek is köszönhetően az itt dolgozók potenciális lehetőséget kapnak arra, hogy családjaikat tisztességesen eltartsák, érezzék a munka becsületét. Speciális támogató folyamatokkal segítjük Próbaidőseink fejlődését, és valódi előrelépési lehetőségeket is biztosítunk. A teljesítményeket értékelő rendezvények, csapatépítők megrendezésére külön figyelmet fordítunk, nagy hagyománya van pl. Családi Napunknak.

Cégünk alapító-tulajdonosa, Polgári Erika a Vásárlók gyógyulásért tett erőfeszítéseiért, a munkavállalók segítéséért, valamint társadalmi szerepvállalásaiért (pl. faültetés, adományozás, Állatbarát Alapítvány segítése) 2021-ben Inczédy György-Életműdíjat kapott Nyíregyháza városától.

A NaturComfort Kft. mind a munkájával, mind társadalmi szerepvállalásaival számtalanszor bizonyította és bizonyítja elhivatottságát, hogy Vásárlóit és Munkatársait is őszinte törődéssel közelítse meg. Hisszük, hogy a kereskedelem emberi oldala létező jelenség, és sokat teszünk is azért, hogy ez így is maradjon.

Cég profil típusa: 
Munkaadó

Kapcsolattartó személy: 

Balogh Péter
Balogh Péter 
Értékesítési Igazgató

Elhelyezkedés

Cím adatok

-
-
-