www.cvonline.hu

Minőségügyi mérnök | Senior Quality Engineer - Tatabánya környéke
Feladatkör:
Angolul magabiztosan beszélő, gépészmérnök végzettségű minőségügyi mérnököt keresünk multinacionális autóipari céghez. Ebben a munkakörben az alábbi feldatok várnak Önre: • Előszéria/széria gyártás minőségügyi támogatása, a gyártáshoz szükséges dokumentumok elkészítése • Beépülő alkatrészek minőségügyi ellenőrzése, • Kapcsolattartás a tisztasági laborral és a beszállítókkal, • Szoros együttműködés a design project team-mel, • PPAP -ek összeállítása. Izgalmasan hangzik a lehetőség? Akkor küldje el önéletrajzát még ma! Ez nem az Ön álomállása? Ossza meg álláskereső ismerőseivel, hátha valamelyikük éppen ilyen lehetőséget keresett!

Végzettség:
Gépészmérnöki végzettség szükséges.

Szakmai tapasztalat:
Legalább 3 éves multinacionális környezetben szerzett minőségbiztosítási, és termékbevezetés- és/vagy előszéria gyártásban szerzett tapasztalat.

Informatika:
felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Magabiztos angolnyelv-tudás szükséges ehhez a pozícióhoz. Az ideális jelölt ismeri az alábbi autóipari eljárásokat: PPAP, Control Plan, 8D, FMEA , valamint az SAP rendszert. Rendelkezik folyamatmenedzselési tapasztalattal, proaktív személyiségű, és jó kapcsolatteremtési készséggel rendelkezik.

Minőségügy területre

Megjegyzés:
Autóiparban világszínvonalú termék gyártásában élenjáró, folyamatosan növekvő multinacionális cég.
Kategória Egyéb
Régió Komárom-Esztergom, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Pest, ... Veszprém, Veszprém, Tatabánya, Bicske, Budapest, Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata
Egyéb hasonló állások Önnek
Beszerző

Work Force Kft.

Rendelkezel beszerzői tapasztalattal a gyártás-...
Magyarország


Pénzügyi és számviteli munkatárs

Work Force Kft.

Luxus termékek gyártásával foglalkozó partnercé...
Magyarország


Algorithm Developer

Work Force Kft.

On behalf our multinational client we are looki...
Magyarország