Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Minőségbiztosítási mérnök - Tatabánya környéke
Feladatkör:
Biztosítja, hogy a szervezet minden szintjén a vevői követelmények ismertek legyenek. A vevői követelmények figyelembevételével meghatározza a megkülönböztetett jellemzőket, a minőségi célokat és a szükséges kapcsolódó képzéseket. A folyamat tervezésével és fejlesztésével kapcsolatban megelőző és helyesbítő tevékenységet folytat. A vevői minőségügyi reklamációk kezelése és megelőző akciók kezdeményezése. A minőség folyamatos fejlődésének támogatása. A folyamat FMEA-k, CP-k támogatása. Gyártósori problémára visszavezethető garanciális reklamációk visszakövetése, javító intézkedések definiálása és megvalósítása. A belső auditok támogatása. Célzott folyamatjavító projektek indítása potenciális reklamációk megakadályozására (Lessons learned alapján). A vevői auditok levezetése. PPAP-k dokumentálása. Mintagyártások támogatása. Selejt csökkentési feladatok támogatása. Folyamatváltozások minőségügyi felülvizsgálata, vevővel való kommunikálása. Layered auditok rendszeres végzése.

Végzettség:
Felsőfokú.

Szakmai tapasztalat:
Minőségügy- vagy gyártástechnológiai területen szerzett 3-5 éves.

Informatika:
felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Tárgyalóképes angolnyelv-tudás. Minőségügyi eszközök használatában szerzett gyakorlat (8D, hibafa elemzés, SPC). Összeszerelésben és fémmegmunkálásban szerzett tapasztalat. Elemzési készség. Német vagy francia középszintű nyelvtudás. VDA ismeret. Proaktív hozzáállás. Jó kommunikációs készség.

Minőségügy területre

Megjegyzés:
Autóiparban világszínvonalú termék gyártásában élenjáró, folyamatosan növekvő multinacionális cég.
Kategória Egyéb
Régió Komárom-Esztergom, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Pest, ... Veszprém, Veszprém, Tatabánya, Bicske, Budapest, Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata
Egyéb hasonló állások Önnek
Marketing szakember

Work Force Kft.

Luxus termékek gyártásával foglalkozó partnercé...
Magyarország


Logisztikai ágazatvezető

Work Force Kft.

Minimum 3 éves tapasztalattal rendelkezik a nem...
Magyarország


Beszerző

Work Force Kft.

Rendelkezel beszerzői tapasztalattal a gyártás-...
Magyarország