Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Mérnökségi csoportvezető - Komárom környéke
Feladatkör:
Ebben a pozícióban az ön feladata lesz: - Részterület munkatársainak irányítása, a munka megszervezése a költségvetés betartásával. - Technológiai rendszerek/ismeretek fejlesztése, működtetése a gyártási folyamatban. - Fejlesztési projektekben való közreműködés, kapcsolatottartás a gyártási követelmények kérdésében. - Folyamatos fejlesztés és korszerűsítés megteremtése és fenntartása a saját felelősségi területen. - A munkavédelem és környezetvédelem területén érvényben lévő törvények/rendeletek alkalmazása.

Végzettség:
Felsőfokú, műszaki végzettségű ( gépész) szakembert keresünk.

Szakmai tapasztalat:
Többéves, elsősorban gyártással és összeszereléssel foglalkozó üzemekben (különösképpen az autógyártás, alkatrész gyártás), illetve hasonló munkakörben szerzett tapasztalat szükséges.

Informatika:
felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Az ideális jelölt: - Az angol nyelvet írásban és szóban is jól ismeri. - Vezetői és csapatorientál magas szintű szervezési képességekkel is bír. - Kezdeményező és elemző képességgel rendelkezik illetve terhelhető és rugalmas személyiség.

Műszaki területre

Megjegyzés:
Kislétszámú autóipari beszállító vállalkozás.
Kategória Építés / Ingatlan, Gyártás / Termelés, Mérnök / Műszaki, Tudomány / Kutatás, fejlesztés, Biztonság / Honvédelem / Biztonságtechnika, Elektronika / Telekommunikáció, Gyógyszeripar / Vegyipar, Energetika / Villamosság
Régió Komárom-Esztergom, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Pest, ... Veszprém, Veszprém, Komárom, Bábolna, Győr, Kisbér, Nyergesújfalu, Tata, Tatabánya
Egyéb hasonló állások Önnek
Lean mérnök (Vas megye)

Hire-One Kft.

  Legyünk együtt sikeresek!Autóipari és / ...
Győr


Vevői kapcsolattartó (Mór)

Hire-One Kft.

  Legyünk együtt sikeresek!    Autóipari ...
Mór


Pam-Crash szimulációs mérnök - Járműfejlesztés

AUDI Hungaria Motor Kft.

Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik á...
Győr