Ugrás a tartalomra

Ehhez hasonló állások

Mentor

Mi is lenne a feladat pontosan?

Adott egy népszerű diákmunka szolgáltató brand és adott a Tolna megyei diákközösség. A két tényező összekapcsolása viszont a Mi egyik legnagyobb kihívást jelentő feladatunk. Pontosabban leginkább új munkatársunk, a mentor feladata!

...
Elvárások: 

Ki lesz az ideális emberünk?

  • Egy csomó elvárás van, azonban mindegyik teljesíthető:
  • Szekszárdi csapatunk elhivatott a pro aktivitás, az önálló munkavégzés, a pozitív hozzáállás és a megbízhatóság precizitás vonalon. Ezek az új kollégának is elengedhetetlen ismérvei kell, hogy legyenek!
  • Aztán jó, ha van legalább egy érettségi. Középfokú végzettséget jelöltünk ki, mint elvárást, de bármilyen plusz képzettségnek örülünk. Előnyt jelent közgazdaságtudományi végzettség vagy bármilyen humán erőforrás tanulmány.
  • Nagyon fontos, hogy rendelkezz autóval, amit tudsz a munkád során használni. Természetesen az útiköltséget 100%-ban mi álljuk!
  • Nagyon erős kommunikációra van szükség. Mármint itt most tényleg. Nem a "jó kommunikációs képesség" meg a "probléma megoldó képesség" című klisékre, hanem arra, hogy barátságosan és asszertívan tudj beszélni az emberekkel, diákokkal, és hamar felismerd a bennük rejlő lehetőségeket!
  • Magabiztos számítógépes ismeretek (Office, web használat)

Mentor

Szekszárd, 7100 Magyarország
Tolna
Teljes munkaidős
Legalább 1 év tapasztalat
Középiskola

Frissítés dátuma: 28.02.2020

Állás megosztása

Hasonló állások