www.cvonline.hu

Leltározási Vezető

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2016.11.26.
Jelentkezési határidő: 2016.12.09.
Hirdetés azonosító: 1098157

 

 
 
Leltározási Vezető
Your new company
Amerikai tulajdonú, piacvezető logisztikai szolgáltató partnerünk magyarországi operációjának élére keres Leltározási Vezetőt ( Area Manager ).

Your new role
Az Area Manager leltár-, és csoportvezetőket irányít szakmai szempontból, országos szinten allokálja a kivitelező csapat erőforrásait, stratégiát határoz meg, üzletet bővít, a pozíció célja hogy a vállalat magyarországi szolgáltatása minél magasabb szinten valósuljon meg.

What you'll need to succeed
A pozíció sikeres betöltéséhez szükség van meggyőző szakmai ismeretekre leltározás/készletgazdálkodás területén, vezetői tapasztalatra és legalább erős kommunikációs szintű angol nyelvtudásra.

What you'll get in return
A cég, tevékenységéből adódóan egy rendkívül mozgalmas, kihívásokkal teli pozíciót nyújt, rugalmas munkavégzéssel és meghatározó felelősségi körökkel.

What you need to do now
Amennyiben érdeklődik a lehetőség iránt, kattintson a 'Jelentkezem'-re és küldje el számunkra frissített önéletrajzát. Amennyiben nem találja ezt a lehetőséget testhez állónak, de új kihívásokat keres, nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba egy általános és bizalmas beszélgetés erejéig.

Munkavégzés helye: Budapest
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Logisztikai tervező (Kecskemét)

Hire-One Kft.

   Legyünk együtt sikeresek!  Autóipari be...
Kecskemét


Vevői kapcsolattartó (Pest régió)

Hire-One Kft.

Tatabánya


Raktáros

TGI-Watercool Kft.

Pest megyei székhelyű cég keres, Budapesti munk...
Budapest