Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Legjobb munkahelyek Ápolóknak Írországban és az Egyesült Királyságban!


 

Legjobb munkahelyek Ápolóknak Írországban és
 az Egyesült Királyságban!

A PCQ Recruitment ápolókat toboroz Írországba és az Egyesült Királyságba idős otthonokba, gondozói házakba és kórházakba! Mi segítünk abban, hogy Ön új életet kezdhessen a szigeteken! Ez nagy lépés mindenki számára, így nem csak a munkakeresésben segítünk, hanem az egész úton végigkísérjük jelentkezőinket.  Munkaadóink ellenőrizettek, részletes információkkal látnak el minket, hogy megtaláljuk az Önnek legjobban megfelelő munkahelyet! Célunk és Ügyfeleink célja az emberek jóléte, a sikeres együttműködésnek köszönhetően már több száz ápoló talált munkát általunk!

A PCQ Munkaközvetítő és Tanácsadó Iroda elkötelezettsége lehetővé teszi a jelöltek és üzleti ügyfeleink számára, hogy összpontosítsuk fő tevékenységeinket és a lehető legjobb kapcsolatokat létesítsük meg. Irodáink a sikeres együttműködés érdekében szoros kapcsolatban állnak egymással, Lengyelországban, Magyarországon, Olaszországban, Portugáliában, Romániában és Spanyolországban is jelen vagyunk.

A felvételi eljárás során legfőképpen az egyéni hozzáállást tartjuk vezérlőnek, sajátos megközelítésünk, hogy a folyamat minden szakaszába a személyt és sajátosságait tartjuk szem előtt. Végső küldetésünk célja, hogy pozitív irányba változtassuk meg a közvéleményt hivatásunkról.

Minden tevékenységünkkel arra törekszünk, hogy egy jobb kép alakuljon ki az egész iparágról

  • Becsületesség
  • Átláthatóság
  • Megbízhatóság
  • Határozottság
  • Összpontosítás

Mindezek elveivel végezzük munkánkat!

Interjúinkat havonta tartjuk irodáink székhelyein, így Ön sem maradhat le egyikről sem! További információkért küldje el önéletrajzát és felvesszük Önnel a kapcsolatot, felmerülő kérdés esetén pedig honlapunkon megtalálja elérhetőségeinket!

Szolgáltatásaink:

CV elkészítése

Pontosan tudjuk, hogy az első lépés álmai pozíciójának megszerzéséhez egy jól megírt önéletrajz. Tudjuk, hogy sokszor nehéz megírni egy önéletrajzot, ezért segítünk Önnek a megírásában.

Interjú előkészítése

Többféle interjúvolás létezik;

  • Teljesítmény alapú interjúk
  • Viselkedés alapú interjúk
  • CV/intormációs és csoportos interjúk
  • Panel interjúk
  • Teleon és Skype interjúk

Segítséget nyújtunk Önnek, hogy sikeresen felkészüljön rá!

Karrier tanácsok

A jelenlegi munkaerőpiaci ismereteink lehetővé teszik, hogy elősegítsük a legjobb helyzetbe való előrejutását!

NMBI/NMC

Az ápolók regisztrálási folyamatát az NMBI-hoz és az NMC-hez figyelemmel kísérjük, kapcsolatainknak köszönhetően a regisztrálás gyorsabban lehetséges, az esetleges késedelmek elkerülhetőek segítségünkkel.

Meet and Greet Szervíz-Találkozás és Üdvözlés

Amikor csak lehetséges minden jelöltet megérkezésekor fogadunk a repülőtéren és segítséget nyújtunk az új országban az adószám és bankszámla igényléséhez.

Ez egy nagy lehetőség minden ápoló számára, aki kész a változásra és megvan benne a kellő ambíció! Ne habozzon, küldje el önéletrajzát, mi készen vagyunk segíteni!

Klara Deak

Link megjelenítése

Link megjelenítése" target="_blank">Link megjelenítése

 

Munkavégzés helye Írország, Egyesült Királyság
Kategória Külföldi munka, Egészségügy / Szociális ellátás
Régió Zala, Veszprém, Vas, Pest, ... Komárom-Esztergom, Jász-Nagykun-Szolnok, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Csongrád, Bács-Kiskun, Somogy, Tolna, Nógrád, Békés, Baranya, Budapest, Külföld, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Egyéb hasonló állások Önnek
Szemorvosokat keresünk Dél-Németországi munkahelyre.

PBS International Kft.

Country:   Germany (+49) ...
Külföld


Irodai Asszisztens

MICZO Kft.

Németországi irodánkba keresünk Irodai asszisz...
Budapest


Altatóorvosokat keresünk Dél-Németországi munkahelyre

PBS International Kft.

Country:   Germany (+49) ...
Külföld