LeanCenter képzések

leancenter01A LeanCenter KÉPZÉSEK, műhelyek 2014 ben is megrendezésre kerülnek. Ha OENT Vagy kollégáját érdekelheti egy SMED Gyors átállás képzés és workshop, egy műhelyben Menedzsment képzés és workshop, ne hagyja ki összefoglalónkat!

 

 

 

Smed

SMED Gyors átállás képzés és workshop a SCANFIL Kft-nel, Biatorbágyon. A képzés Celje , Hogy AZ átállásokat elemezve ÉS AZ fejlesztve minimalizálja átállás időigényét, Ezzel támogatva a kelta. Módszerek es eszközök éj egész Sorat adjuk egy képzésen, melyre alapozva HIHETETLEN eredményeket érhet el a Vállalat, növelve Ezzel rugalmasságát és a Vevo elégedettségét.

Képzés időpontja. 2014. május 26-28 
Jelentkezési határidő: 2014. május 12.

bővebben ITT >>> http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4491-gyakorlati-smed-workshop-scanfil-biatorbagy

 


 

bolt emeleti Műhelyben Menedzsment képzés és workshop a SCANFIL Kft-nel, Biatorbágyon.
Annak érdekében, Hogy a hatékonyságnövelő intézkedések maradandóak és fenntarthatóak legyenek, Fontos, Hogy tudjuk, miként tarthatjuk EZT kézben, és Hogyan tudjuk a szervezetet a lean szemlélet Menten napi rutinokkal irányítani.

A képzés Celje , Hogy a résztvevők megismerjék a műhelyben kezelése (azaz a termelővállalatok irányításához szükséges Termelési folyamatok menedzselése) alapelveit.

Képzés időpontja. 2014. június 23-25 
Jelentkezési határidő: 2014. június. 9

bővebben ITT >>> http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4587-shop-floor-menedzsment-kepzes-es-workshop-scanfil-biatorbagy