LeanCenter képzések 2014-ben is

leancenterA LeanCenter KÉPZÉSEK, műhelyek 2014 ben is megrendezésre kerülnek. Ha OENT Vagy kollégáját érdekelheti a Lean Menedzsment rendszerképzés egy SMED Gyors átállás képzés és workshop, egy műhelyben Menedzsment képzés és workshop vagy Az Adrenalean konferencia, ne hagyja ki összefoglalónkat!


leancenter Már Tavaly is érdekelte, de lekéste? A legtöbb Újra itt van egy LEHETŐSÉG, AT NAPON Immar 3, Hogy részt vehessen a világmárkának számító Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft-nel megrendezésre kerülő, gyakorlati workshoppal egybekötött Lean Menedzsment rendszerképzés ünkön. A képzés Nyílt, külsős résztvevők is csatlakozhatnak, de limitált létszámmal.

Ha Még szerint csak a legtöbb ismerkedik egy sovány-nel, Vagy Már régóta elkötelezett követője és Egy Szeretne bepillantást nyerni világmárkának számító Vállalat működésébe, akkor EZ a LEHETŐSÉG legtöbb elérkezett AZ on SZÁMÁRA!

A workshop időpontja. 2014. május 12-14
Jelentkezési határidő: 2014. május 3. 

 


 

Smed

SMED Gyors átállás képzés és workshop a SCANFIL Kft-nel, Biatorbágyon.
A képzés Celje , Hogy AZ átállásokat elemezve ÉS AZ fejlesztve minimalizálja átállás időigényét, Ezzel támogatva a kelta. Módszerek es eszközök éj egész Sorat adjuk egy képzésen, melyre alapozva HIHETETLEN eredményeket érhet el a Vállalat, növelve Ezzel rugalmasságát és a Vevo elégedettségét.

Képzés időpontja. 2014. május 26-28
Jelentkezési határidő: 2014. május 12.üzlet Műhelyben Menedzsment képzés és workshop a SCANFIL Kft-nel, Biatorbágyon.
Annak érdekében, Hogy a hatékonyságnövelő intézkedések maradandóak és fenntarthatóak legyenek, Fontos, Hogy tudjuk, miként tarthatjuk EZT kézben, és Hogyan tudjuk a szervezetet a lean szemlélet Menten napi rutinokkal irányítani.

A képzés Celje , Hogy a résztvevők megismerjék a műhelyben kezelése (azaz a termelővállalatok irányításához szükséges Termelési folyamatok menedzselése) alapelveit.

Képzés időpontja. 2014. június 23-25
Jelentkezési határidő: 2014. június. 9Adrenalean konferencia 2014 - SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

leancenter Iden Ismet megrendezésre kerül a mérnököket, vezetőket, műszaki kollégákat vonzó Éves Adrenalean Konferenciánk, melyhez a legtöbb LEHETŐSÉG van Szponzorként csatlakozni.

Ha Szeretne:

  • Bemutatni vállalatát (termékeit, szolgáltatásait) Egy 150-200 fős szakmai konferencián,
  • Támogatóként megjelenni hírleveleinkben,
  • Gyarapítani megrendelői, Partnerei táborát,

akkor Nem Kell Mást tenisz, menta jelentkezni szponzori felhívásunkra!

Jelentkezés határideje: 2014. március 10.