LeanCenter képzés

Tisztelt Partnerek, Kollégák!     

Igen, jól látja! Újabb képzés kerül megrendezésre Kecskeméten a Mercedes gyárában, ezúttal a Johnson Controls Inc. vállalatánál. A Just-In-Time (JIT) gyártási rendszerrel működő üzem az új Mercedes-Benz B osztályú autóit látja el komplett ülésrendszerekkel.

A Kaizen szakértő képzés és workshop során a gyártósorokon fellelhető fejlesztési lehetőségeket tárjuk fel és valósítjuk meg. A workshop során a résztvevők megismerkedhetnek a folyamatfejlesztési módszerekkel, elvekkel, azok gyakorlati alkalmazásával, mindezt hatékony csapatmunka keretein belül megvalósítva.

A kaizen (vagyis a folyamatos fejlődés) a lean átalakulás motorja. Ez az az erő, ami a szervezet kreativitására, „szürkeállományára” építve támogatja a hatékonyabb folyamatok kiépítését. Lépésről lépésre haladva, kisebb újításokkal, a dolgozók maximális és strukturált bevonása mellett közösen haladunk előre. Ez jellemzi azt a szemléletmódot, amit a képzés is hivatott támogatni. Eszközöket, módszereket, szemléletmódot visz haza az, aki csatlakozik a képzéshez, hogy aztán a vállalat fejlődését támogatni tudja.

 

NE HABOZZON! Jelentkezzen és legyen részese egy közvetlen, jó hangulatú, hatékony workshopnak a Mercedes gyárában!

 

A képzés időpontja: 2014. szeptember 3-5., 2014. szeptember 29.  
Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 25.

További részletek és jelentkezés a képzésre:           
http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4630-kaizen-szakerto-kepzes-johnson-controls-inc

A teljes képzési listát itt tekintheti meg:
http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista

 

Várjuk sok szeretettel képzéseinken! Találkozzunk idén ősszel is!