Lean menedzsment rendszerképzés

1_kapu_mercedes_150Elindult 2014, rohamos tempóban. A tavalyi év gyakorlatán és sikerén felbuzdulva idén sem lesz hiány képzésekben, workshopokban, felejthetetlen szakmai konferenciákban.Elsők között egy olyan lehetőséget szeretnénk ismét felkínálni a szakmabeli kollégáknak, amely nem mindennapos. A tavalyi évben szerencsénk volt megszervezni 1 napos Lean benchmarking workshopunkat Kecskeméten, a Mercedes gyárában, gyárlátogatással egybekötve. Ez a különleges program sokakat vonzott és a résztvevők nem mindennapos tapasztalatra tehettek szert általa.

lean

Szeretnénk, ha ezt az élményt még több szakmabeli kollégával megoszthatnánk, így idén megrendezésre kerül a Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft. és a LeanCenter közös szervezésében egy, a gyárban tartott gyakorlati workshopokkal egybekötött, immár 3 napos Lean menedzsment rendszerképzés! A képzés nyílt, külsős résztvevők is csatlakozhatnak, de limitált létszámmal.

A lehetőség minden profi, haladó, vagy kezdő lean-es kolléga számára rendkívüli tapasztalat. Célunk, hogy a résztvevők bepillantást nyerhessenek egy világmárkának számító nagyvállalat életébe és ismereteket szerezhessenek mind elméleti, mind gyakorlati szinten a Lean manufacturing ismereteiről, működéséről!

Természetesen a tavalyi gyakorlatnak megfelelően ismét lehetőséget biztosítunk a résztvevők kibontakozására! Megoszthatják vállalatuk legjobb gyakorlatait, fejlesztéseit, ily módon tanulva egymástól.

A workshop időpontja: 2014. május 12-14.

Bővebben itt! >>> http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4582-nyilt-lean-menedzsment-rendszerkepzes-a-mercedes-kecskemeti-gyaraban

Kedvezményes jelentkezésre idén is lehetőséget biztosítunk, mely új elgondolásban kerül megnyitásra. Ennek időpontjáról, pontos feltételeiről a képzést megelőzően folyamatos tájékoztatást biztosítunk.

Várunk mindenkit sok szeretettel képzéseinken, rendezvényeinken!