LEAN Fórum - Versenyképesség konferencia

Leanforum

A KVALIKON Vezetési Tanácsadó és Rendszerfejlesztő Kft. idei konferenciáján, immár 5. alkalommal találkozhatnak egymással a Lean és Kaizen menedzsment iránt érdeklődő cégek, intézmények és szakembereik. Idei programunkon a közelmúlt kihívásokkal teli tapasztalatait osztják meg előadóink, és egyben olyan innovációkat és új modelleket ismertetnek meg a résztvevőkkel, amelyeket iparágtól és cégmérettől függetlenül alkalmazhatnak.

Az elmúlt évben közel 500 résztvevő látogatott el szakmai programjainkra és a kongresszust követő tréningjeinkre, Best Practice Fórum eseményeinkre.

Az idei konferencia előadói között üdvözölhetjük a KNORR-BREMSE, NOKIA KOMÁROM, AUDI, MAM HUNGÁRIA, JABIL, COCA COLA, EISSMANN HUNGÁRIA, NI HUNGARY, SANMINA SCI, ZF LENKSYSTEME, HEINEKEN, GE HUNGARY, GRUNDFOS, BOSCH, MAGYAR POSTA, BOS AUTOMOTIVE, RAIFFEISEN BANK, DUNAFERR, CIB BANK, FESTO... vezetőit. A konferencia remek lehetőséget biztosít az egymás közötti tapasztalatcserére, Benchmarkingra, Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

Idén is igyekszünk segíteni a konferencia résztvevői közötti kapcsolatok épülését kiegészítő programokkal és kiállítási lehetőségekkel.

 

Helyszín:

HOLIDAY INN – Budapest-Budaörs****       (2040 Budaörs, Agip u. 2.)

Bemutatkozási lehetőségek a kongresszuson

A Konferencián lehetőséget kívánunk biztosítani a rendezvényt szponzoráló, hatékonyságnövelő megoldást kínáló vállalatok részére, saját tevékenységük bemutatására és reklámozásra. A hagyományos kiállítási és szponzorációs formákon kívül idén vállalatra szabott egyedi megoldásokat is kínálunk. Célunk olyan látványos megjelenési felületeket biztosítani támogatóink és hirdetőink számára, amelyek hatékonyan szolgálják az értékesítést.

Szponzori bronz csomag; minden résztvevő a regisztrációkor kézhez kap egy konferenciacsomagot, ami tartalmazza az előadáskötet, ismertető anyagokat és különböző reklámanyagot. Biztosítjuk a megjelenést a Fórum kiadványaiban, lehetőséget ad szóróanyag elhelyezésre a Fórum regisztrációs asztalán illetve megjelenést biztosít a Fórumot hirdető elektronikus hírlevélben (terjesztési lista 3 600 partner részére) egy hónapon keresztül.

Szponzori arany csomag; a bronz csomagon túl lehetőséget nyújt reklám stand felállításra (termékbemutatóra), a Konferencia Központ teremelrendezése ideális lehetőséget kínál, hogy egy szinten összehozza a résztvevőket és a termékeiket, illetve szolgáltatásaikat bemutatni kívánó vállalatokat. Lehetőséget biztosítunk 1 fő ingyenes részvételére, valamint hirdetésre a www.leanforum.hu szakmai Web portálon ill. a www.kvalikon.hu oldalon.

Szponzori platina csomag; a bronz csomagon túl lehetőséget nyújt hirdetésre megjelenésére a www.leanforum.hu szakmai Web portálon, ill. a www.kvalikon.hu oldalon. Reklám stand felállításra (termékbemutatóra), a Konferencia Központ teremelrendezése ideális lehetőséget kínál, hogy egy szinten összehozza a résztvevőket és a termékeiket, illetve szolgáltatásaikat bemutatni kívánó vállalatokat. Lehetőséget biztosítunk 2 fő ingyenes részvételére, és egy 30 perces bemutatkozó előadás megtartására.

 A csomagok ára:

Bronz szponzori csomag           150 000 Ft + Áfa

Arany szponzori csomag           250 000 Ft + Áfa

Platina szponzori csomag          450 000 Ft + Áfa

 

 

További információ a +36 1 201 1235 telefonszámon Farkas Jánostól.