Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Lean csoportvezető - Székesfehérvár környéke


Feladatkör: A Legjobb Üzleti Gyakorlat Mérőszámait figyelembe véve (BBP's) megállapítja a hiányossá-gokat, amelynek alapján a gyár minden egységével együtt dolgozva javasolja és megvalósítja a fejlesztési stratégiát. Felméri a gyár működésének aktuális állapotát, optimalizálási javaslatokat dolgoz ki, irányítja, ill. felügyeli azok bevezetését. Folyamatos fejlesztési profit tervet készít, és nyomon követi a gyári megtakarításokat. Felelős a gyári anyagáram fejlesztéséért, és a VSM célok megvalósításáért. Együttműködik a vezetőséggel egy folyamatos fejlesztési ütemterv kidolgozásában, amely egyensúlyt teremt a gyár erőforrásai és a vevőközpontú hatékonysági projektek között a "Just Do It" fejlesztések, Six Sigma és a Lean bevezetési projektek által. Felelős a gyár éves folyamatos fejlesztési céljainak megvalósításáért. Havi rendszeres folyamatos fejlesztési műhelymunkákat irányít, és a meghatározott akciókat bevezeti.
Végzettség: Főiskolai vagy egyetemi.
Szakmai tapasztalat: Min. 3-5 év tapasztalat a Lean elméleti és gyakorlati alkalmazásában.
Informatika: felhasználó szintű office ismeretek
Egyéb követelmény: Tárgyalóképes angol nyelvtudás. Alapszintű statisztikai ismeretek és gyakorlat a statisztikai adatok felhasználásában a termék-, és folyamatfejlesztési projektekben. Vezetői rátermettség. Black Belt és Lean Implementer tanúsítványokkal rendelkezik. Felhasználói szintű MS Office ismeretek (magas szintű MS Excel tudás). Határozott fellépés, hatékony interperszonális képességek.
Műszaki területre
Megjegyzés: Magyarországon több gyárral jelen levő, multinacionális cégcsoport autóipari gyára.
Kategória Mérnök / Műszaki
Régió Fejér, Somogy, Komárom-Esztergom, Pest, ... Tolna, Tolna, Veszprém, Veszprém, Székesfehérvár, Mór, Várpalota, Siófok, Budapest, Bicske, Dunaújváros
Egyéb hasonló állások Önnek
Hegesztőmérnök

Work Force Kft.

Nemzetközi vasúti járműgyártó partnercégünk szá...
Magyarország


Műszaki specialista Budapest

Work Force Kft.

Szeretne egy biztos helyen, hosszú távon dolgoz...
Magyarország


Szervíz mérnök (Referenciaszám: PJ4845)

Pannonjob Kft.

Székesfehérvári nagy múltú partnercégünkhöz ker...