Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Korrózióvédelmi mérnök


 • A hirdetés 313 napja lejárt

FELHÍVÁS

Az FGSZ Zrt. Kecskeméti Földgázszállító Üzeme munkatársat keres

Korrózióvédelmi mérnök munkakörbe.Munkavégzés helye: Kecskemét
Feladatok:

 • A katódvédelmi berendezések műszaki állapotának figyelemmel kísérése, a rendellenes műszaki állapotok felszámolásának kezdeményezése vagy éves tervbe állítása. A katódvédelmi mérési, javítási, felújítási és rekonstrukciós munkák indító műszaki tartalmának és költségkalkulációjának összeállítása, és az illetékes szervezetekhez való továbbítása.
 • A katódállomások és tartozékaik folyamatos működéséről, a minőségcélokban megfogalmazott rendelkezésre állási mutatók eléréséről való gondoskodás. A távfelügyeleti rendszer segítségével a katódállomások működéséről naponta való meggyőződés, rendellenes működés észlelése esetén annak megszüntetésének késlekedés nélküli kezdeményezése.
 • A katódvédelmi berendezések megvalósult állapotának naprakész nyilvántartása.
 • A rábízott katódvédelmi rendszer folyamatosan beszabályozott állapotban tartása. A megállapított, illetve előírt beszabályozási határértékek a beszabályozási és mérési utasításokban, a NYIR-2 rendszerben és a katódvédelmi távfelügyeleti rendszerben történő aktuális állapotban tartása. Rendkívüli esemény, üzemzavar esetén a katódvédelmi rendszer átszabályozásával gondoskodás arról, hogy az elhárítás időpontjáig az előírt villamos paramétereket a lehető legjobban megközelítő értékek legyenek beállítva.
 • A földgázszállító vezetékek és tartozékaik katódvédelmi rendszerének éves minősítő méréseinek elvégzése, a mérési eredmények NYIR-2 rendszerbe juttatása, a mérés értékelő jelentésének elkészítése, a jelentésben javaslat adása a rendellenes műszaki állapotok megszüntetéséhez szükséges építési, felújítási vagy javítási munkákra, beszabályozási és mérési tevékenységre. A javaslatban szereplő feladatok közül a saját hatáskörében elvégezhető, illetve elvégeztethető feladatok végrehajtása, illetve végrehajtatása, a többi feladat esetében pedig azok tervbe állításának kezdeményezése.
 • Az üzem hatásterületén a katódvédelmi rendszerek fenntartásának, rekonstrukciójának műszaki ellenőrzése, a katódvédelmi kivitelezők munkájának koordinálása.
 • Kapcsolattartás az illetékességi körébe tartozó katódvédelmi rendszer működésével érintett létesítmények tulajdonosaival, és azok katódvédelmi rendszerének üzemeltetőivel. Az egymásra ható térségekben, a külső partnerekkel közösen a beszabályozási határértékek megállapítása.
 • Részvétel a katódvédelmi tervegyeztetéseken, helyszíni bejárásokon, hatósági és vállalati ellenőrzéseken, koordinációs értekezleteken, továbbképzéseken.

A munkakör betöltéséhez szükséges:

 • Felsőfokú szakirányú műszaki végzettség.
 • 5 év szakmai gyakorlat.
 • Alapfokú angol nyelvismeret.
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeret.
 • „B” kategóriás gépjármű vezetői engedély.

Jelentkezését fényképes szakmai önéletrajzával együtt elektronikus úton kérjük az E-mail cím megjelenítése e-mail címre benyújtani.
Jelentkezési határidő: 2016. június 30.

 

Helyek Bács-Kiskun
Kategória Biztonság / Honvédelem / Biztonságtechnika
Mérnök / Műszaki
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Vezetői engedély Szükséges
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Elvárt nyelvtudás Angol
Egyéb hasonló állások Önnek
Senior .NET developer

Randstad Hungary Kft.

Nagy múltú, magyarországi rendszerintegrációval...
Budapest


Bolti árutöltő / pénztáros

Mind-Diák Szövetkezet

Ezúttal siófoki élelmiszerboltban kínálunk ruga...
Somogy


Bolti árutöltő / pénztáros

Mind-Diák Szövetkezet

Ezúttal siófoki élelmiszerboltban kínálunk ruga...
Somogy