www.cvonline.hu

Key account menedzser


  • Frissítve 18 napja

Cégünk, az AlphaSonic Kft. budapesti székhelyű Számítás - és Biztonságtechnikai Nagykereskedés, 

Key account menedzser

munkatársat keres.

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Cégünk tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, perifériák valamint hálózati és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Az a célunk, hogy partnereink számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyekkel megkönnyíthetjük munkájukat.

Feladatok, amelyek Rád várnak
Ebben a munkakörben szükség van a jó kommunikációs készségedre, ahhoz hogy fent tud tartani a korábban kialakított jó üzleti kapcsolatot a cégekkel, illetve hogy további jó partneri kapcsolatokat tudjál kialakítani újabb cégekkel. Ezt teheted Emailben, telefonon illetve személyes felkeresések során. Partnerek részére árajánlatot kell készítened, illetve a megrendeléseiket menedzselni szükséges.  Az aktuális akciókra felhívod a figyelmüket és ajánlod is azokat.

Mit ígérünk neked, miért izgalmas ez?
Ez a cég egy stabil munkahely és versenyképes fizetést biztosít. Itt lehetőséged lesz kihívásokkal teli munkavégzésre, valamint fejlődési lehetőségre.
Nyomon követheted az Informatika és biztonságtechnika fejlődését.
A megrendelések menedzselésével eléred, hogy az ügyfél maximális elégedett legyen, ezzel a hosszú távú kapcsolatot biztosítva.

Milyen embert keresünk?
Olyanok jelentkezését várjuk, aki jól kommunikál. Érdeklődik a Számítás és Biztonságtechnika iránt, valamint hajlandó új dolgok megtanulására.


Ha úgy érzed, hogy TE vagy a MI emberünk és szeretnél egy fiatal lendületes csapatban dolgozni, akkor jelentkezz Ügyfélkapcsolati munkatársnak most a "Jelentkezés" gombon keresztül!

Munkavégzés helye Budapest
Kategória Értékesítés / Kereskedelem
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Budapest, Pest
Egyéb hasonló állások Önnek
Felszolgáló, Vendéglátóipari Eladó

Rákóczi-Delikát Kft.

A Rákóczi-Delikát Kft. gyakorlattal rendelkező,...
Budapest


Értékesítő, Üzletkötő

Rákóczi-Delikát Kft.

A Rákóczi-Delikát Kft.  csokoládék,  desszertek...
Budapest


Eladó – Pénztáros

Rákóczi-Delikát Kft.

A budapesti központú Rákóczi- Delikát Kft. üzem...
Budapest