Keress jól!

muegyetemi-allasborze1000+ pozíció és szakmai gyakorlati hely vár rád a Műegyetemi Állásbörzén. A helyszínen több, mint 120 magyar és külföldi cég ajánlatai közül válogathatsz. Szakmai programokkal segítjük az álláskeresőket, neves hazai startupperek tartanak előadást és lesz Dumaszínház is.Kétségbeesetten böngészed az online felületeket állás után kutatva? Nehezen igazodsz el a temérdek feltétel, elvárás és referencia szám között? Idegennek érzed az online jelentkezéseket? Szeretnéd, ha felfigyelnének rád? Neked sem elég egy két oldalas CV arra, hogy elmondd mennyire jó pályázó vagy?

Keress jól! Gyere el március 12-13-án a Műegyetemi Állásbörzére és bizonyíts személyesen!

A mai rohanó világunkban, amit az állandó online jelenlét és a virtuális közösségi kapcsolatok fontossága jellemez, továbbra is léteznek olyan piacok, ahol a személyes jelenlét és találkozás az egyik legnagyobb értéknek számít. Ez a Műegyetemi Állásbörze védjegye már 23 éve.

A tévhitekkel ellentétben a Műegyetemi Állásbörzén nem csak mérnöki állások közül lehet válogatni, hanem a gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi diplomával rendelkezők is megtalálhatják a számításaikat.

A műszaki és informatikai mellett egyre több gazdasági profilú illetve vegyészethez kapcsolódó vállalat jelenik meg.

A frissdiplomások és utolsó évesek mellett a kiállítók sok szeretettel várják a már tapasztalattal rendelkező pályázókat is.

A Felkészítő Szinten részt vehetsz olyan tréningeken, melyek rendkívül hasznosak az álláskeresésben. Neves hazai startupperek előadásain keresztül bepillantást nyerhetsz a startupok világába - akár vállalkoznál, akár egy startup cég csapattagjává szeretnél válni. Két stand között játszhatsz az új PS4-es konzolokon és megnézheted Badár Sándor és Dr. Mogács fellépéseit.

Látogass el a Műegyetem Központi épületébe, ahol a kiállítók több mint ezer pozícióval várnak! Szerezd meg álmaid állását velünk & keress jól!

facebook.com/muegyetemiallasborze


www.allasborze.bme.hu