Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Karbantartási projektvezető- Esztergom


  • A hirdetés 415 napja lejárt


Feladatkör:
Ebben a pozícióban az Ön feladata lesz az üzemek gépkarbantartási terveinek fejlesztése, a TPM optimalizálása. Részt kell vennie a tartalék alkatrész nyilvántartási rendszer fejlesztésében. Ön fogja koordinálni a megelőző karbantartási tevékenységeket, támogatnia kell a rendszer fejlesztését. Társszervezője lesz a KAPS projekteknek, és feladata lesz a LEAN projektek bevezetése. Együtt kell működnie különböző társosztályokkal (logisztika, termelés, KAPS). Megbízónk olyan munkakörnyezetet ajánl Önnek, ahol lehetősége lesz multikulturális környezetben dolgozni, egyedülálló autóipari technológiákat megismerni, továbbképzéseken részt venni. További részleteket szívesen megosztunk azokkal a pályázókkal, akik magyar- és angolnyelvű szakmai önéletrajzukat is eljuttatják hozzánk, és végzettségük és szakmai tapasztalatuk alapján megfelelőek lehetnek a pozícióra. Felgyorsíthatja a kiválasztási folyamatot, ha hozzánk beadott pályázatában bérigényét és a munkába állás lehetséges legkorábbi időpontját is megjelöli. Bármilyen kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Végzettség:
Felsőfokú műszaki/mérnöki.

Szakmai tapasztalat:
Több éves karbantartási területen szerzett tapasztalat szükséges.

Informatika:
jó felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Ön az ideális jelölt, amennyiben erős kommunikációs szintű az angolnyelv-tudása, szóban és írásban egyaránt. Fontosak az interperszonális készségek, a jó kommunikációs és együttműködő képesség.Továbbá a vezetői tapasztalat is feltétlenül szükséges.

Műszaki területre

Megjegyzés:
Folyamatosan bővülő, német tulajdonú multinacionális autóipari vállalat, 230 évre visszatekintő múlttal. Világszerte több mint 9000 dolgozót foglalkoztat.
Egyéb hasonló állások Önnek
Villamos projektmérnök | Electrical project engineer - Esztergom környéke

T-HR Kft.

Feladatkör:Ebben a munkakörben az Ön feladatai ...
Komárom-Esztergom, Esztergom


Gépész projektmérnök | Mechanical project engineer - Esztergom környéke

T-HR Kft.

Feladatkör:Ebben a munkörben az Ön feladatai le...
Komárom-Esztergom, Esztergom


Folyamatmérnök | Process engineer - Tatabánya

T-HR Kft.

Feladatkör:Ebben a munkakörben az Ön feladata l...
Komárom-Esztergom, Tatabánya