www.cvonline.hu

KAM - Onkológia/hematológia - BP és Észak-Kelet Magyarország

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.01.18.
Jelentkezési határidő: 2017.01.26.
Hirdetés azonosító: 1103262

 

 
 
KAM - Onkológia/hematológia - BP és Észak-Kelet Magyarország

Az Account Manager területileg a Budapesten (egy része) és Észak-Kelet Magyarországon lévő onkológiai/hematológiai centrumok és fő megyei kórházak látogatásáért, rövid- és hosszútávú stratégia kidolgozásáért és megvalósításáért fog felelni.

Legfőbb feladata lesz az új üzleti lehetőségek kiaknázása, kapcsolatok kiépítése a fő kórházi döntéshozókkal és a szakmai véleményformálókkal. A kórházi Account Manager részt fog venni egy új hematológiai termék bevezetésében , a meglévő portfolióval ( onkológia és hematológia ) kapcsolatban pedig széleskörű kiképzésben fog részt venni a klinikai kutatási eredmények, terápiás trendek, betegutak és indikációk kapcsán.

Olyan jelölt jelentkezését várjuk aki orvos/gyógyszerész diplomával és originális, kórházi termékekkel széleskörű értékesítési tapasztalattal rendelkezik. A területen lévő lakhely ( preferáltan Budapest és vonzáskörzete ) elengedhetetlen a pozíció betöltéséhez, hematológiában/onkológiában lévő jártasság és az angol nyelvtudás előnyt jelenthet.

Csapatjátékos kollegát keresünk, aki kiváló projekt menedzsment és kapcsolatépítő készségekkel rendelkezik és szeretné az ötleteit megvalósítani egy stabil, elismert vállaltnál.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem a hirdetésen keresztül jelentkezzen vagy keressen közvetlenül a E-mail cím megjelenítése [mailto:E-mail cím megjelenítése] címen.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
KÉMIAI BIZTONSÁGI MUNKATÁRS (HF 12-7944)

Humanfield Tanácsadó Iroda

Komáromi székhelyű, laboratóriumi szolgáltatáso...
Komárom-Esztergom


GYÓGYSZERÉSZ (HF 12-7945)

Humanfield Tanácsadó Iroda

Megbízható gyógyszertár részére keresünk új mun...
Budapest, Pest


TERMÉKFEJLESZTŐ MÉRNÖK

Get Work Trend Kft

TERMÉKFEJLESZTŐ MÉRNÖK MEGBÍZÓNK: Partnerünk vi...
Jász-Nagykun-Szolnok