www.cvonline.hu

Junior Developer


  • Frissítve 30 napja

Junior Developer

Hazai, igen jó nevű szoftverfejlesztő cég keres C, Python anyanyelvű fejlesztőket világuralmi törekvéseinek támogatására.

Amennyiben szeretsz jól definiált specifikációk alapján békés környezetben babahőmérő szoftvert fejleszteni egy ezer fős csapat tagjaként, akkor szerencséd van, hiszen rengeteg más cég kínál ilyen munkát.

Nálunk viszont minden nap olyan, mint az Enterprise űrhajón, amikor hiperűrugrás előtt áll le a központi reaktor. További izgalomra ad okot, hogy az ügyfeleink általában azért választanak minket, mert (1) vagy ők rendelkeznek a világ aranykészletének kimutatható hányadával, (2) vagy atomfegyvereket tárolnak a szerverszoba mellett, de az is lehet, hogy (3) pusztán a legújabb fejlesztésű űrhajójuk tervrajzai miatt aggodalmaskodnak. És ez halál komoly.

Feladatok:

Bár szigorúan titkos, annyit el kell árulnunk, hogy elsősorban titkosított kommunikációs protokollok rögzítésére, értelmezésére és reprodukciójára alkalmas kódok írását várjuk tőled.

Munkavégzés helye:

Budapest XI.

Jelentkezés:

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésed, kérjük a következő linken küldd el szakmai önéletrajzodat a Jelentkezés gombra kattintva.

Munkavégzés helye Budapest XI. kerület
Kategória IT / Informatika
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Budapest, Pest
Egyéb hasonló állások Önnek
Project Owner

IKO Media Group

Startup szemléletű, dinamikusan növekvő, userpr...
Budapest


Komponens beszállítói minőségbiztosítási mérnök

ThyssenKrupp Presta Hungary Kft.

Feladatok: Részvétel elektronikai beszállító...
Budapest


Senior szerverüzemeltető munkatárs

PEGAConsult Kft.

Senior szerverüzemeltető munkatárs Magyar tulaj...
Budapest