www.cvonline.hu

Tervező Mérnök

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.10.02.
Jelentkezési határidő: 2017.10.17.
Hirdetés azonosító: 1153220

 

 
 
Tervező Mérnök
Tervező mérnök
Világítástechnikai ipar– Budapest

Az Ön új cége
Gépész Tervező mérnök pozíció nyitott, nemzetközi szinten is piacvezető partnerünk újonnan induló R&D központjában, Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Tervező mérnök pozícióban úttörő LED világítótestek fejlesztéséért lesz felelős. Tervező mérnökként felelős lesz az új koncepciók megtervezéséért, külön figyelmet fordítva a gyárthatósági (lemezalakítás) valamint a költségcélok betartására. Ezen kívül a fejlesztési folyamat során meghatározó hőtani szimulációkért, kalkulációkért lesz felelős, ezen R&D folyamatokban pedig nem csak a külső kollégákkal, de egyéb társosztályokkal is szoros kapcsolatban lesz. Mivel egy új R&D csapat felépítéséről szól a projekt, szenior szakemberek számára fontos feladat (és lehetőség) a junior kollégák fejlesztése is.
  
Mire van szüksége a sikerhez
A Tervező mérnök pozíció betöltéséhez Gépészmérnöki végzettség, világítástechnikai ismeretek, valamint néhány éves dizájn és szimulációs szoftverek (SolidWorks, NX) használatában szerzett tapasztalat mellett, folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a globális világítástechnikai ipar meghatározó szereplője, aki az elkövetkező néhány évben egy globális R&D központot épít fel Budapesten. A folyamatos bővülés remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára.

Éves juttatási csomag: 7.750.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát
 

Egyéb hasonló állások Önnek
TERVEZŐ / TECHNIKUS

Knipl Kft.

A bonyhádi KNIPL Kft. munkatársat keres TERVEZŐ...
Bonyhád, Tolna


Épületgépész tervező

Miskolczy Energiaterv Kft.

Dinamikusan fejlődő cég, amely elkötelezett az ...
XIII. kerület, Budapest, Pest


Tervező szakértő vegyészmérnök

Cégnév elrejtése

Környezetvédelmi tervezéssel, szakértéssel fogl...
Budapest, Pest