www.cvonline.hu

Ipari Formatervező

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.07.27.
Jelentkezési határidő: 2017.08.19.
Hirdetés azonosító: 1153220

 

 
 
Ipari Formatervező
Ipari Formatervező
Világítástechnikai ipar– Budapest

Az Ön új cége
Ipari Formatervező pozíció nyitott, nemzetközi szinten is piacvezető partnerünk újonnan induló R&D központjában, Budapesten.

Az Ön új pozíciója
Az Ipari Formatervező pozícióban úttörő LED világítótestek fejlesztéséért lesz felelős. Ipari Formatervezőként felelős lesz az új koncepciók kidolgozásáért, azok gyárthatóvá tételének támogatásáért, valamint fontos feladata lesz a koncepciók prezentálása a menedzsment számára. Az R&D folyamatokban nem csak a külső kollégákkal, de egyéb társosztályokkal is szoros kapcsolatban lesz. Mivel egy új R&D csapat felépítéséről szól a projekt, szenior szakemberek számára fontos feladat (és lehetőség) a junior kollégák fejlesztése is.
  
Mire van szüksége a sikerhez
Az Ipari Formatervező pozíció betöltéséhez Gépészmérnöki vagy Ipari Formatervező végzettség, világítástechnikai ismeretek, valamint néhány éves dizájn szoftverek (SolidWorks, NX) használatában szerzett tapasztalat mellett, folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a globális világítástechnikai ipar meghatározó szereplője, aki az elkövetkező néhány évben egy globális R&D központot épít fel Budapesten. A folyamatos bővülés remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára.

Éves juttatási csomag: 7.750.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Ipari mérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Új termék bevezetésének támogat...
Szombathely


Ipari mérnök

Trenkwalder Kft

Multinacionális partnercégünk számára keresünk ...
Heves, Heves


Ipari mérnök

HSA Kft.

Ipari mérnök  Feladatok: A megtervezett folyama...
Eger