Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Idősgondozó - Anglia


 

Idősgondozó-Anglia

 

Minden jelöltnek rendelkeznie kell nagyon jó angol nyelvtudással, lehetőleg némi korábbi egészségügyi tapasztalattal (ez lehet beteg rokon/ismerős ápolása is!) és rugalmas munkavégzésre való hajlammal.

A sikeres pályázók fizetik a repülőjegyet a származási országukból Bristolba. A tréning idejére a 11 napi ingyenes szállást a munkaadó biztosít Bristolban (ez függ a tréning dátumától és napjaitól). Amennyiben a munkavállaló 6 hónapon belül távozik, ennek egy bizonyos százaléka az utolsó fizetési csekkből kerül levonásra. (Ez a munkaszerződésben is szerepelni fog, melyet az első munkanapon állítanak ki.)

A 6 napos tréninget a bérminimum összegével fizetik ki (6.50 £ / óra).
Azok a jelöltek, akik nem teljesítik sikeresen a tréninget, azok extra tréningen vesznek részt, azonban ha előbbire viselkedésbeli problémák miatt nem sikerül, illetve amiatt, hogy nem szeretik a munkát, amit végezniük kell, a munkaadó nem fogja fizetni hazautazásukat.
A jelölteknek hozzávetőleg 250-300£ kezdeti kiadással kell számolniuk.

Fizetés
A szolgáltatást igénybe vevőtől függően a jelöltek fizetése minimum 400-600£ / hét (Bruttó). Nem kell fizetniük a szállásért, számlákért. Minden nap két ingyenes étkezés biztosított, azonban a jelölt köteles főzni a szolgáltatást igénybe vevő és önmaga számára. Megkérheti továbbá a jelöltet, hogy vezesse az autójukat, ebben az esetben nem a gondozó fizeti az üzemanyagot, illetve a biztosítást. Ha a szolgáltatást igénybe vevő nem rendelkezik internet hozzáféréssel, azt a jelöltnek kell fizetnie.

Munkaidő
Amint a fizetés, úgy a munkaidő is függ a szolgáltatást igénybe vevőtől, a jelöltek jogosultak 2 szabad órára minden nap.

Elhelyezés
2 kihelyezés közötti utazást nem a jelöltnek kell fizetnie. Minden helyen legalább 2 hetet kell eltölteni, illetve esetekben hosszabb időt, attól függően mennyi időt tölt el szívesen a jelölt egy adott helyen, illetve hogyan alakul az alkalmazó cég szükséglete az adott pillanatban. Mivel ebben az iparágban változhatnak a dolgok, arra kell számítani, hogy egyik helyről a másikra kell költözni, ezt a munkaadó fizeti.

A jelölt profilja:

  • Minimum egy éves egészségügyi szakmai tapasztalattal rendelkezik a közelmúltban
  • Nagyon jó angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
  • Számítógépes ismeretek
  • türelmes, együtt érző, gondoskodó, megértő, aki jól tud alkalmazkodni új körülményekhez és jó stressz-tűrő képességgel rendelkezik
  • Megérti a bentlakó gondozó munka természetét és annak elvárásait

A jelentkezőt semmiféle programdíj, illetve extra költség nem terheli!

 

Munkavégzés helye Anglia
Kategória Egészségügy / Szociális ellátás, Külföldi munka
Minimális tapasztalat 1 év
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Külföld
Egyéb hasonló állások Önnek
BETANÍTOTT MUNKÁS

Axell Hungary Kft.

Dolgozz Hollandiában Betanított munkás munkakör...


Autófényező, autószerelő, karosszérialakatos (Németország)

LENDORA Kft.

Autófényezőt, autószerelőt és karosszérialakat...


Ápoló (Németország)

LENDORA Kft.

Ápolókat keres Németország egyik legnagyobb...