www.cvonline.hu

HR Generalista


  • Company_icon ILPEA ProfExt Kft.
  • Location_icon Jászberény, Jász-Nagykun-Sz...
  • Mentés
  • Az álláshirdetés 23 napja lett aktiválva


HR Generalistát

keresünk

Amit rólad tudunk: fontosak számodra a munkavállalók és a velük folytatott beszélgetések alapján szeretsz olyan HR eszközöket kidolgozni, működtetni, ami az ő jóérzésükhöz és a munkaadó eredményes működéséhez is egyaránt hozzájárul. 

Ismered, hogy egy százfős termelőcégnél milyen emberi erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos feladatok vannak és szívesen el is végzed azokat, egy személyben, az ügyvezetőt támogatva. Lehetőleg Jászberényben, vagy környékén laksz, illetve megoldod a napi bejárást.

Amit a leendő feladataidról tudunk: minden, ami egy erős versenyben, a munkavállalók elégedettségét maximálisan támogató szervezethez szükséges HR feladat. Kapcsolatot alakítasz ki a munkavállalókkal, hogy minél jobban megismerd gondolkodásukat, igényeiket, fejleszted a vállalat javadalmazási rendszereit, kommunikáción keresztül és vállalati programok szervezésével segíted a munkavállalói elköteleződés folyamatosan magas szinten tartását és mindenközben olyan operatív folyamatokban is segíted a működést, mint például a munkaruhák biztosítása.

Amit a munkaterületről tudni lehet: egyedül, az ügyvezető tanácsadójaként fogsz dolgozni, a feladataid a már kialakított HR eszközökre alapozva tudod végezni. Egy régóta működő és jól működő vállalkozásban lesz a célod a szervezeti működés fejlesztése HR oldalról, ahol az egyre fokozódó versenyben kell versenyelőnyt kovácsolnod a munkavállaló elkötelezettségből.

A cégről dióhéjban: az ILPEA ProfExt Kft egy 30 éves, 100 fős, olasz tulajdonú műanyag feldolgozó cég, ami folyamatos fejlődése során hasznosítja a világpiacon vezető tulajdonosa szakmai kompetenciáit, folyamatos technológiai változtatásokkal, takarékos anyag és energia használattal, csökkenő környezeti kibocsátásokkal, a gazdaságos gyártásra való törekvéssel teszi működését egyre versenyképesebbé. A termelési tevékenység 98%-át hűtőszekrény alkatrészek gyártása teszi ki. További információ, itt: Link megjelenítése, a többit majd személyesen. Ha úgy érzed Téged keresünk, küldj egy CV-t!

Helyek Jászberény
Jász-Nagykun-Szolnok
Kategória Humán erőforrás > Személyzeti munkatárs, Személyzeti tanácsadó, Toborzó
Minimális tapasztalat Tapasztalat nem szükséges
Szükséges iskolai végzettség Középiskola
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő, Határozatlan idejű
Egyéb hasonló állások Önnek
HR generalista

Trenkwalder Kft

Otthonosan mozogsz a HR világában? Szeretnél eg...
Bács-Kiskun


HR generalista

HSA Kft.

Partnercégünk számára munkatársat keresünk az a...
Debrecen


HR munkatárs

HAJDU Autotechnika Ipari Zrt.

HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. Fémmegmunkálással...
Téglás, Hajdú-Bihar