ímke

HBZ Kft.
Galamb u. 23-29.
Debrecen
4030 Debrecen

Cég információ

Több mint 30 év alatt példaértékű fejlődéssel napjainkra Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat kereskedésévé váltunk. A piaci igényeket és a szükségleteket összevetve a cég lehetőségeivel, alakítottuk ki fő profilunkat, s folyamatosan szélesítettük szolgáltatásaink körét. Üzletekkel rendelkezünk: Debrecenben,  Békéscsabán és Budapesten.

Sikerünk 4 alappillére:

Számunkra a vevő megbecsülendő érték.

Fontosnak tartjuk, hogy törzsvásárlóinkat és betérő új ügyfeleinket egyaránt legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki. Partnereinket tágas ügyfél parkolóval, kellemes, modern környezetben várjuk. Igényeik megismerése értékesítő kollégáink kiemelt feladata. Felkészült munkatársaink szakértő tanácsadással segítik, hogy az optimális megoldást válassza felmerült problémájára.

A minőségről nem csak beszélünk, teszünk is érte.

Az általunk forgalmazott termékek jó minőségére beszállító partnereink elismertsége, szakmai hírneve és megbízhatósága önmagában is garancia. Számunkra a minőség nem csupán az áruk jellemzőit, hanem az általunk nyújtott szolgáltatás színvonalát, a lelkiismeretes, pontos munkát, környezetünk igényességét is jelenti. Valamennyi munkatársunk azon dolgozik, hogy ez az elkötelezettségünk minden kapcsolatunkban megnyilvánuljon.

Számunkra piacvezetőnek lenni nem cél, hanem eszköz.

Ez a törekvésünk nem önmagáért való: erőfeszítéseink értelmét partnereink igényeinek minél magasabb szintű teljesítése adja, akik több, mint 10.000 cikkből álló raktárkészletből választhatnak. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy egyre jobb termék- és piacismerettel rendelkezzenek. Eljárásaink, megoldásaink, rendszereink felülvizsgálatával és fejlesztésével mindannyian folyamatosan tanulunk, hogy megőrizzük dinamizmusunkat.

Partnereink sikere a mi sikerünk záloga.

Érdekeink egybefonódnak: együtt lehetünk még erősebbek és sikeresebbek. Ezért nyitottak vagyunk az újdonságokra, aktívan keressük az új termékeket, megoldásokat, ezzel segítve partnereinket, hogy még magasabb műszaki tartalmú termékeket még hatékonyabban állíthassanak elő. Minden nap azon dolgozunk, hogy beszerzési lehetőségeinket tovább javítva egyre kedvezőbb feltételeket nyújthassunk vevőinknek.

Számoljon velünk, mi számítunk Önre!

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Középvállalat / 51-250 alkalmazott

Elhelyezkedés

Cím adatok

Galamb u. 23-29.
Debrecen
4030 Debrecen

Amit nyújtunk: 

Céges Mobiltelefon
Céges számítógép
Ingyen parkolás
Hosszútávú munkalehetőség