www.cvonline.hu

Francia nyelvű IT támogató munkatárs

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2016.09.22.
Jelentkezési határidő: 2016.10.01.
Hirdetés azonosító: 1066235

 

 
 
Francia nyelvű IT támogató munkatárs
Franciául beszélő IT Támogató munkatársat keresünk az IT szektorban tevékenykedő multinacionális partnerünk számára, aki informatikai szolgáltatásokkal támogatja vállalati ügyfeleit és egy gyorsan fejlődő és folyamatosan bővülő belvárosi üzleti kiszolgáló központot üzemeltet.


Az IT támogató munkatárs főbb feladatai a cég partnereivel és felhasználóival való folyamatos kapcsolattartás, bejövő e-mailek és hívások megválaszolása francia nyelven.
Felelős lesz a partnerek által felmerülő problémák minél gördülékenyebb megoldásáért és a különböző informatikai kérdések és problémák megválaszolásáért MS Office termékekkel, illetve a cég egyéb informatikai szolgáltatásaival kapcsolatban.
Az új munkatárs nemcsak a közvetlen kollégáival, de a cégen belül egyéb nemzetközi csapatokkal is tartja a kapcsolatot, valamint részt vesz a cég szolgáltatásainak javításában és azok magas színvonalon tartásában.


Az ideális jelentkező írásban és szóban folyékonyan kommunikál francia nyelven, valamint társalgási szinten beszél angolul. Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, türelmes, ügyfélközpontú hozzáállás, valamint felhasználói szintű számítógépes ismeret is szükséges a pozíció sikeres betöltéséhez.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Marketing szakember

Work Force Kft.

Luxus termékek gyártásával foglalkozó partnercé...
Magyarország


Logisztikai ágazatvezető

Work Force Kft.

Minimum 3 éves tapasztalattal rendelkezik a nem...
Magyarország


Algorithm Developer

Work Force Kft.

On behalf our multinational client we are looki...
Magyarország