www.cvonline.hu

FELSZOLGÁLÓ/BÁROS – MÁLTA


  • Frissítve 23 napja

FELSZOLGÁLÓ/BÁROS – MÁLTA

Elképzelted már magad egy gyönyörű  mediterrán  üdülőhelyen, népszerű éjszakai  klubban vagy minőségi étteremben dolgozni?   

Keresünk angolul jól beszelő, tapasztalattal rendelkező  fiatal felszolgáló-pultos fiúkat/lányokat, állandó pozíciókra, kitűnő és korrekt munkára a gyönyörű Málta szigetén. A kiválasztott  jelentkezőknek energikusnak és motiváltnak kell lenniük, továbbá pozitív és vendég-orientált hozzáállás elengedhetetlen.
Azonkívül érvényes EU útlevéllel/személyi igazolvánnyal kell rendelkezniük és hajlandóak elfogadni a rugalmas  munkaidőt.

Olyan jelentkezőket tudunk gyorsan elhelyezni, akik rendelkeznek megfelelő képzettséggel és legalább társalgási  szintű angol nyelvtudással!

Fizetés:

  • Felszolgáló/Báros - kezdő: 5-6€/óra, 800-960€/hó+borravaló+túlóra
  • Felszolgáló/Báros - tapasztalt: 6-8€/óra, 960-1.300€/hó+borravaló+túlóra

Máltán a munkaidő változó, az alap 5 nap munka/hét, de természetesen mivel vendéglátóiparról van szó, ezért ez változhat az üzlet jellegének megfelelően.

Szállás: a munkaadó nem biztosítja, de kiutazáskor minden  segítséget megadunk, hogy az első pár napra-hétre találj ármeneti szállást, majd amikor már kint vagy, akkor találj végleges szállást magadnak.

Kiutazás: saját költség, Wizzair repül Máltára napi rendszerességgel

Munkavégzés helye Málta
Kategória Idegenforgalom / Szálloda / Vendéglátás, Külföldi munka, Szakmunka / fizikai munka
Szükséges iskolai végzettség Szakmunkásképző
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Budapest, Baranya, Békés, Nógrád, ... Tolna, Somogy, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém, Zala, Külföld
Egyéb hasonló állások Önnek
Orvosi állások

WorkPower Oy

FINNORSZÁGI ÁLLÁSLEHETŐSÉG ORVOSOK SZÁMÁRA ...
Budapest


Diplomás ápolói állás

WorkPower Oy

ÁLLÁSLEHETŐSÉG DIPLOMÁS ÁPOLÓK SZÁMÁRA A 200...
Budapest


Fogorvosi állás

WorkPower Oy

  ÁLLÁSLEHETŐSÉG FOGORVOSOK SZÁMÁRA A 2008-...
Budapest