Facebook és menedzsment témájú rendezvények

Az alábbiakban szeretnénk Vállalatuk figyelmébe ajánlani a Menedzserképző Központ interaktív eseményeit, melyekre a Cvonline.hu hírlevél olvasói, ügyfelei, partnerei kedvezményesen tudnak regisztrálni.

Engedje meg, hogy meghívjuk az „Eredményes Facebook-kampányok” című marketing workshopunkra. A 2013. december 5-ei budapesti esemény bemutatja a Facebook-nyereményjátékokban, -hirdetésekben és –promóciókban rejlő sokszínű lehetőségeket.

/eredmenyes facebook kampanyok1 A rendezvényen a pozitív és negatív tapasztalatok mellett nem csak tippekről, trükkökről lesz szó, hanem egy hirdetés és egy nyereményjáték megtervezését, létrehozását is végigcsináljuk, közösen a résztvevőkkel.

A tervezett programból: Facebook-promóciós szabályok ■ nyereményjáték-típusok ■ speciális hirdetési megoldások ■ hirdetések szegmentálása ■ promóció tervezés ■ hirdetés- és nyereményjáték létrehozás


Program és további információ:
http://www.menedzserkepzokozpont.hu/esemeny/22.html

A Cvonline.hu ügyfelei, partnerei és hírlevél olvasói egyedi, 10% kedvezménnyel regisztrálhatnak az alábbi oldalon:
http://www.menedzserkepzokozpont.hu/regisztracio/cvonline/22.html

 


A SZEMÉLYES MÁRKA ÉS A STORYTELLING EREJE - Új lehetőségek és eszközök a vállalatvezetésben”

A Menedzserképző Központ 2013. december 3-án (kedd), Budapesten megrendezésre kerülő eseménye most lehetőséget nyújt arra, hogy egy újszerű workshop élményével gazdagodjon, melynek során megszerezheti mindazt a gyakorlati tudást, amely a vezetői munkában Önt új utakon indíthatja el.

A tartalomból: A személyes márka és a mentoring szerepe a vállalatvezetésben ■ A személyes márka és a storytelling pozicionálása, egymáshoz való viszonyuk, jelentőségük és hatásuk ■ Fejlesztési módszerek, eszköztár a gyakorlatban

Program és további információ:
http://www.menedzserkepzokozpont.hu/esemeny/20.html

A Cvonline.hu ügyfelei, partnerei és hírlevél olvasói részére egyedi, 15% kedvezmény biztosított, mely az alábbi oldalon vehető igénybe:
http://www.menedzserkepzokozpont.hu/regisztracio/cvonline/20.html