Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

ÉLELMISZERIPARI TERMÉKFEJLESZTÉSI VEZETŐ – Hústermékek

IMPC Personnel Hungária Kft.
 
Hozzáadva: 2017.06.24.
Hirdetés azonosító: 919185
 
Link megjelenítéseimages/editor/1351074397.jpg" border="0" alt="" />

 

Megbízónk anyavállalata termékcsoportjában piacvezető globális húsfeldolgozó vállalatcsoport,
20 országban található mintegy félszáz üzemében több mint 50 éve gyártanak feldolgozott hústermékeket. A magyarországi gyár az elmúlt években jelentős fejlesztést és kapacitásbővítést hajtott végre, termékeit elsősorban nemzetközi étterem láncok számára értékesíti, és mintegy 20 országba exportálja. A növekvő export feladatok sikeres teljesítéséhez számára húsfeldolgozásban jártas fejlesztésorientált élelmiszeripari szakembert keresünk az alábbi pozícióba:
 

ÉLELMISZERIPARI TERMÉKFEJLESZTÉSI VEZETŐ – Hústermékek

 

FELADATOK

  • A vevő termékfejlesztési stratégiájának, fejlesztési igényeinek, technológiájának naprakész ismerete, a vevő szakmai támogatása és a termékfejlesztéshez szükséges információk biztosítása céljából
  • A termékfejlesztési és új termék gyártásindítási kezdeményezések támogatása a berendezésekre, támogató szolgáltatásokra, gyártási folyamatokra és technológiára kiterjedően
  • A potenciális termékfejlesztési és javítási lehetőségek feltárása és összekapcsolása a futó fejlesztési projektekkel, együttműködés a fejlesztési projekt vezetőkkel a teljes projektciklus során
  • A vevő új termék fejlesztési csapatával együttműködve az új termék bevezetések hatékony megvalósítása, a koncepciótól a gyártásba vételig terjedően
  • Termékfejlesztési menüsor koncepciók portfóliójának kialakítása, amely biztosítja a vevői igények magas színvonalú teljesítését
  • Lépést tart a szakmai haladással az új innovációk és technológiák vonatkozásában, különös tekintettel a felhasználóknál mutatkozó fejlődési trendekre
  • A termékjavítási lehetőségek rendszeres vizsgálata, a költséghatékonyságra és a termékválasztéki résekre kiterjedően
  • A vevők minőségbiztosítási csapatának támogatása országos és regionális szinten
  • A beosztott termékfejlesztési technológus vezetése és támogatása, új szakterületi munkatársak integrációjának elősegítése

 

ELVÁRÁSOK

  • Élelmiszer-mérnöki vagy kapcsolódó szakirányokon szerzett diploma
  • Angol nyelvtudás
  • Több év szakmai tapasztalat a húsfeldolgozás vagy élelmiszeripar területén
  • Újító szellemű, kreatív személyiség, gyakorlatias megközelítésmóddal párosulva
  • Célorientált, strukturáltan gondolkodó, önállóan dolgozni tudó alkat
  • Teamekben hatékonyan dolgozni képes
  • Jól kommunikál, aktív kapcsolatot tart a vevőkkel, szállítókkal, munkatársakkal egyaránt

 

AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT

  • Versenyképes alapfizetés
  • Teljesítményprémium
  • 13. és 14. havi fizetés
  • Cafeteria
  • Gépkocsi-használat támogatása

 

A MUNKAVÉGZÉS HELYE

Győr-Komárom térsége

A JELENTKEZÉS MÓDJA

Várjuk fényképes, magyar és idegen nyelvű, MS Word formátumú önéletrajzát és motivációs levelét a lenti e-mail címre. Kérjük az email tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését: ÉLELMISZERIPARI TERMÉKFEJLESZTÉSI VEZETŐ – Hústermékek, Győr-Komárom térsége

ELÉRHETŐSÉGI ADATOK

IMPC Personnel Hungária Kft.
Kapcsolattartó: Kaszás Ferenc
E-mail: E-mail cím megjelenítése
Mobil: +36-30-20-30-800
Telefon: +36-22-500-240; +36-30-864-6000
Fax: +36-22-500-241
Web: Link megjelenítése
Nyilvántartási szám: 20158-1/2009-5100-678


Egyéb hasonló állások Önnek
Raktáros

Trenkwalder Kft

Multinacionális élelmiszeriparban tevékenykedő ...
Csongrád, Csongrád


Csomagoló

Trenkwalder Kft

 Jászberényi termelő partnerünk részére munkatá...
Jász-Nagykun-Szolnok


Targoncás

Trenkwalder Kft

Farmosi termelő vállalt keres dolgozókat az alá...
Jász-Nagykun-Szolnok