ímke

Crew Agency Kft.

Cég információ

 CREW AGENCY KFT nem más, mint egy professzionális közvetítő Ön, a munkavállaló és külföldi partnereink között. Cégünk a tevékenységét 1998-ban kezdte és azóta Magyarország egyik legkeresettebb ügynökségévé vált. Remélhetőleg Ön is elégedett lesz az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

Fő tevékenységünk személyszállító luxushajókra vendéglátó-illetve szállodaszemélyzet közvetítése, Magyarországon 1998 óta foglalkozunk nagy óceánjárókra illetve európai folyamokon közlekedő hajókra való közvetítéssel. Igyekeztünk úgy szélesíteni partnereink számát, hogy minden nálunk jelentkezőnek, akik megfeleltek a kritériumoknak – akár angolul, akár németül beszél is – jól fizető munkát közvetítsünk. Tehát nálunk megtalálja az “angolos” a “németes”, a folyami “kis” és a tengeri “nagy” hajók munkaerő kínálatát. A léghajókon és az űrhajókon még dolgozunk :-)))

Feladatunk, hogy felmérjük az Ön képességeit, és olyan pozíciót találjunk Önnek, ahova a tapasztalata, nyelvtudása alapján alkalmas az adott munka elvégzésére. Ügynökségünk teljes körű ügyintézést nyújt a jelentkezési procedúrától a kiutazás, vízumok, orvosik, biztonsági tanfolyamokon keresztül a “returning crew” papírjainak intézéséig.

A következő munkaterületekre keresünk személyzetet:

  • vendéglátás és szállodaipar (tengerjáró-és folyami hajók, budapesti hotelek és éttermek)
  • au pair-AU PAIR IN AMERICA kulturális csereprogram
Cég profil típusa: 
Toborzó iroda
Keresett foglalkozási terület: 
Idegenforgalom / Szálloda / Vendéglátás

Elhelyezkedés