www.cvonline.hu

Cégvezető

Jelentkezés

  • Company_icon HILL International
  • Location_icon Debrecen, Hajdú-Bihar
  • Mentés
  • Ez az álláshirdetés 4 napon belül lejár

Cégvezető

Debrecen

Megbízónk egy műszaki üzemeltetéssel, épületgépészeti, elektromos és technológiai kivitelezéssel foglalkozó magyar vállalat, ahová most egy új vezetőt keresünk.

Az új kolléga legfontosabb felelőssége lesz a cég operatív irányítása, a működéshez szükséges erőforrások és feltételrendszer, munkarend és működési rend biztosítása. Fontos feladata a területek működésének biztosítása, és munkájuk összehangolása, a költségvetésük és a terv/tény szerinti működésük ellenőrzése. Napi munkájának része lesz a gazdaságosság és hatékonyság fokozására vonatkozó intézkedések kidolgozása és bevezetése, felelős lesz az eredményes gazdálkodásért.
Munkakörébe tartozik a kiépített minőségirányítási rendszer folyamatos működtetése, a biztonságos és a munkavállalók egészségét óvó munkafeltételek biztosítása. A közvetlen felügyelete alá tartozó munkatársak értékelését is végzi, amiről közvetlenül az ügyvezetőnek, szükség esetén a tulajdonosnak riportol; közvetlenül 5-6 főt és közvetve kb. 60 főt irányít majd.

Ön az ideális jelölt, ha valamilyen felsőfokú műszaki végzettséggel (gépész, épületgépész, villamosipari mérnök - erős/gyengeáramú vagy automatizálási szak, mechatronikai mérnök végzettség előnyt jelent), valamint gazdálkodási gyakorlattal is rendelkezik. Legalább 3-5 éves operatív vezetési tapasztalata van multinacionális vállalati környezetben (ügyvezetésben/cégvezetésben szerzett tapasztalat előnyt jelent).
Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik releváns szakmai tapasztalatukat épületgépészeti, épületfenntartási, műszaki kivitelezési, technológiai szerelési, gyártási területen szerezték. Gazdasági, pénzügyi és kereskedelmi ismeretek, projekttapasztalat és a kapcsolódó jogszabályok ismerete, valamint pályázatok készítésében szerzett tapasztalat szintén fontos feltételek.

Sikeres pályázónk igényes a munkakörnyezetére, logikus gondolkodású, rendszerszemléletű és gyakorlatias, aki saját eredményorientáltságát képes másokra is átültetni, ehhez eléggé dinamikus, elkötelezett és csapatjátékos. Fontos ismérve még, hogy a folyamatokat átlátó, azokat Lean/Kaizen elvek alapján fejlesztő, javító szakember, aki képes a napi problémákra is gyors, hatékony megoldásokat találni. A pozíció betöltéséhez költségvetés készítési gyakorlat, AUTOCAD, az MS Office programok felhasználói szintű ismerete szükséges, az angol nyelvtudás előnyt jelent.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek egy növekvő cégben mindezekért cserébe tanulási és fejlődési lehetőséget, jó munkahelyi körülményeket és 1 év után cégautót kínál.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

Helyek Debrecen
Hajdú-Bihar
Kategória Építés / Ingatlan > Építési projekt menedzser, Kivitelező, Üzemeltető
Mérnök / Műszaki
Szervezés / Menedzsment / Cégvezetés > Ügyvezető
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő, Határozatlan idejű
Egyéb hasonló állások Önnek
Értékesítési Igazgató

FUEGO ÁPP Kft.

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ UTÁNPÓTLÁS Értékesítési Iga...
Pest, Budapest


Operatív vezető

ISS Facility Services Kft.

      Az ISS Facility Services Kft. a világ és ...
Budapest, Pest


Projektvezető mérnök

TEVA Gyógyszergyár Zrt.

TEVA Gyógyszergyár Zrt. Debreceni telephelye  G...
Debrecen