3 tipp, hogyan gyorsítsd fel az álláskeresésed

by | szept 13, 2016 | Álláskeresési tippek

3.tipp.hogyan.gyorsitsd.fel.az.allaskeresesed_150x150Hirtelen váltál álláskeresővé, vagy már régóta munkanélküli vagy? Bármelyik csoportba is tartozz, a célod valószínűleg az, hogy minél hamarabb kikerülj ebből a helyzetből. Az alábbiakban néhány tanácsot adunk Neked ennek érdekében, amit az oldalunkon el tudsz végezni:

Legyen kitöltött profilod és feltöltött önéletrajzod!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ha feltöltik hozzánk az önéletrajzukat, akkor az (természetesen amennyiben engedélyezik) megjelenik a nálunk hirdető munkaadóink számára. Ezáltal nem csak azok a cégek tudnak megkeresni, ahova elküldöd a pályázati anyagod, hanem más, potenciális munkaadók is megtalálhatnak téged ajánlatokkal. Attól félsz, hogy a leendő munkaadód is megláthat? Emiatt nem kell aggódnod, mert lehetőséged van kizárni azokat a cégeket, amelyek számára nem szeretnél megjelenni a találati listában.

A fentieket már csak azért is ajánljuk, mert előfordulhat, hogy egy számodra kedvező cég nem tesz közzé álláshirdetést, hanem ő szeretné megkeresni az adatbázisunkból az új munkatársat. Ilyen eset elég gyakori, ha egy belsős ember helyére keresnek valaki mást, vagy az is elképzelhető, hogy fent van a hirdetés csak anonim módon.

Értesülj elsőként a legfrissebb állásajánlatokról!

Aktív álláskeresőként azzal is meg tudod gyorsítani az elhelyezkedésed, ha minden nap figyeled a frissen felkerülő álláshirdetéseket. Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni az állásértesítőnkre, ahol kategóriát valamint kulcsszót (pl. Linux, grafikus, könyvelő, senior) is be tudsz állítani annak érdekében, hogy valóban a számodra releváns állásokról kapj értesítést!

Legyél felkészült, olvass utána!

A blog oldalunkon számos cikket találsz önéletrajz, motivációs levél, interjú és egyéb karriert érintő témában. Azért, hogy ne kelljen átnézned az összes cikkünket, az oldalunk alján a megfelelő címke nevére kattintva is tudsz keresni, sőt a keresőmező segítségével még jobban tudod szűkíteni a keresést.

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről/karriertanácsokról és Chrome böngészőt használsz, akkor értesíteni tudunk téged az aktuálisan felkerülő cikkeinkről. Ehhez az alábbi felugró ablak engedélyezése szükséges. Amennyiben engedélyezed, akkor mindig mikor felkerül egy új cikk az oldalunkra abban a pillanatban küldünk neked egy értesítést.

 chrome.ertesites

Álláskeresésedhez sok sikert kívánunk!
Cvonline csapat

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.