Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Beruházási projektkoordinátor


 • A hirdetés 929 napja lejárt

A MÁV Zrt. Fejlesztési és Beruházási Főigazgatóság

szervezete munkatársat keres

Beruházási projektkoordinátor

munkakörbe

Fő feladatai:

 • Részt vesz a kiválasztott projekt részletes műszaki tartalmának megfogalmazásában, az EU beruházási program előkészítésében és közreműködik a beruházási engedélyokirat készítésében, koordinálja a műszaki tervdokumentáció készítésével és jóváhagyásával összefüggő feladatokat.
 • Ellátja a hatósági engedélyek beszerzésére irányuló feladatokat – hogy a beruházás megvalósítása mindenkor a magyar törvényeknek és az EU előírásainak megfelelően történjen.
 • Felelős a tenderfüzetek műszaki köteteinek tartalmi és formai előírásainak betartásáért. Szavazó tagként vagy szakértőként részt vesz a tenderezési eljárásban, valamint a szerződéskötésekkel kapcsolatos feladatok elvégzésénél
 • A munkaterület határidőre történő átadása és az üzembe helyezés előkészítése, azok lebonyolítása. A beruházás megvalósításához kapcsolódó forgalmi – üzemviteli feladatok megszervezése – a menetrendtől eltérő forgalmi rend tervezése, összeállítása, felügyelete.
 • A beruházás koordinációja és a kivitelezés ellenőrzésének, felügyeletének ellátása adminisztratív eszközökkel. FIDIC Megbízó képviselőjeként menedzseli a projekt előkészítése, megvalósítása során felmerülő változásokat.
 • Kapcsolatot tart a MÁV szakterületekkel, tárcákkal (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, mint Végrehajtó hatóság, Nemzeti Fejlesztési Hivatal) a független konzulensi feladatokat ellátó külföldi szakértő cégekkel, az ellenőrzést végző független auditorokkal és a kivitelező képviselőivel.
 • Koordinálja és felügyeli a műszaki ellenőri tevékenységet végző munkatársak munkáját. Valamint ellátja a saját szakterületét érintő műszaki ellenőri feladatokat.
 • Összefoglaló elemzéseivel, jelentéseivel támogatja a monitoring tevékenységet a beruházási feladatok teljesítések nyomon követése és vezetői döntések előkészítése érdekében

A munkakör betöltésének feltételei:

 • Főiskolai, vagy egyetemi szintű államilag elismert villamosmérnöki végzettség
 • Műszaki ellenőri jogosultság KÉ-VV és/vagy ME-VI szakterületre, illetve a megszerzéséhez szükséges feltételek megléte és a vizsga megszerzése 6 hónap alatt.
 • 5 év szakmai gyakorlat

A munkakör betöltése során előnyt jelent: nagyvasúti pályához kapcsolódóan üzemeltetési, tervezési, kivitelezési, vagy lebonyolítási területen szerzett villamos szakmai gyakorlat, továbbá épületvillamossági szakterületre vonatkozó műszaki ellenőri jogosultság megléte.

A munkavégzés helye: Budapest

Jelentkezési határidő: 2015. április 02.

Jelentkezés módja: Önéletrajz és motivációs levél megküldésével az alábbi e-mail címre.

Helyek Pest
Budapest
Kategória Építés / Ingatlan
Mérnök / Műszaki
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Értékesítési asszisztens részmunkaidőben

Trenkwalder Kft

Építőipari megbízónk számára keresünk munkatárs...
Budapest


CNC gépbeállító

Trenkwalder Kft

Épületgépészeti szerelvények gyártásában több k...
Budapest


Gépbeállító

Trenkwalder Kft

Épületgépészeti szerelvények gyártásával foglal...
Budapest