www.cvonline.hu

Audit Asszisztens

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2016.12.06.
Jelentkezési határidő: 2016.12.14.
Hirdetés azonosító: 1026351

 

 
 
Audit Asszisztens
Audit Asszisztenst keresünk multinacionális pénzügyi tanácsadó partnerünk budapesti, belvárosi irodájába. A pozíció a vállalati növekedésnek köszönhetően jött létre. Partnerünk a szakmai fejlődés mellett versenyképes juttatási csomagot, nemzetközi csapatot, színvonalas munkakörnyezetet biztosít a jelentkező Audit asszisztensnek. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Az Audit Asszisztens fő feladata a teljes körű könyvvizsgálatok során az adminisztrációs feladatok elvégzése, a konszolidációs adatszolgáltatások auditálásában való részvétel, kapcsolattartás a vállalat ügyfeleivel, illetve a társosztályok támogatása, az információáramlás biztosítása.

Az ideális jelölt pénzügy / számvitel területén szerzett felsőfokú szakképesítést és jártas a magyar számviteli törvényekben. A sikeres jelentkezéshez az angol vagy német nyelv legalább középfokú ismerete elengedhetetlen. SAP tapasztalat előnyt jelent, de nem elvárás.

Ha úgy érzi megfelel a fenti követelményeknek és a lehetőség felkeltette érdeklődését, jelentkezzen honlapunkon (www.hays-response.hu) keresztül magyar nyelvű önéletrajza feltöltésével.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Folyamatfejlesztő

Ekol Logistics Kft.

Az EKOL 1990-ben kezdte meg működését mint lo...
Budapest


Services Engagement Manager

Unisys Global Service (Unisys UGSH Hungary)

Services Engagement Manager(60-70% travelling) ...
Budapest


French speaking General Ledger Specialist (MP-7112)

JOBSgarden

About the company Our client is a prestigious ...
Budapest