1 aktív állás


Apollos Bt. 1126 Budapest,
Böszörményi út 19/C Tel: 212-9339,
e-mail: info@afrodita-kozmetika.hu
web: http://www.afrodita-kozmetika.hu/

AZ APOLLOS BT. CÉLKITŰZÉSE ÉS FELADATA MIT?
Az Apollos Bt. a Kozmetika Afrodita, a „szerelem istennőjének és a szépség” márkájának magyarországi képviseletét, mint fő tevékenységet, látja el 14 éve.
Ezenfelül forgalmazunk olyan egyéb professzionális kiegészítő eszközöket, amelyeket a partnereink a munkájuk során alkalmaznak, használnak. Pl. Kozmetika gépeket, szőrtelenítő gyantákat, sminkeket, sminkecseteket, fertőtlenítő eszközöket, fülbevalókat.

KINEK?
Termékeinket elsősorban a szépségiparban dolgozó kozmetikusok, masszőrök, manikűr- és pedikűrösök, műköröm-építők, valamint fodrászok részére forgalmazzuk, „Afrodita Salon Exclusive” jelöléssel.
Ugyanakkor ügyfeleinken keresztül, a lakosság részére is elérhetővé tesszük az Afrodita márka egy széles skáláját, „Afrodita Home Care” jelzés alatt.

MIÉRT?
A szépségiparban dolgozók fő problémája, hogy sok helyről, postaköltséggel, időigényesen és ebből következően drágán, kell beszerezniük a munkájukhoz szükséges termékeket.
Nem kapnak megfelelő terméktájékoztatót, alkalmazási és használati útmutatót, ami miatt sokszor eredménytelen az alkalmazott kezelési eljárás.
Az információk áramlása – kiállításokról, újdonságokról, akciókról, termékekről, tanfolyamokról – hiányos, tehát szakmai fejlődésük akadozik.

HOGYAN?
Az Apollos Bt. legfőbb célkitűzése, hogy ezeket a problémákat orvosolja! Feladatunk, hogy partnereink, a folyamatosan képzett Területi Képviselői hálózatunknak köszönhetően, kiszámítható, költségkímélő, utánjárást nem igénylő, megfelelő terméktájékoztatást és információáramlást biztosító módon jussanak hozzá a kifejezetten kedvező ár/érték arányt biztosító Afrodita márkához, továbbá azokhoz a kiegészítő eszközökhöz, amiket a szépségszalonjaikban, a kezelések során alkalmaznak! FŐ ELŐNY?
Partnereink mindezekhez, az általuk kért időpontban, felár nélkül juthatnak hozzá!

KÜLÖNBSÉG?
Cégünk és a versenytársak közötti különbség elsősorban a Területi Képviselőinkben, azaz a szakmai és marketing ismereteik, vagyis, tudásuk mélységében és minőségében mutatkozik meg!
Alap követelmény, hogy a marketing és a termékismeret minden képviselőnél, minden tekintetében a tökéletes felé tendáljon!
Az Apollos Bt. kizárólag olyan termékeket forgalmaz, amelyek használatáról a Területi Képviselőit saját maga, vagy a gyártó ill. forgalmazó cég szakemberei, folyamatosan oktatnak, képeznek. Ebből kifolyólag a Területi Képviselők feladata, hogy:

  • megtanítsák partnereinket – kozmetikusainkat, masszőreinket… – a termékeink megfelelő alkalmazására, ami által képessé válnak a „szépség átadására” vendégeik részére!
  • marketing szempontból, folyamatosan képezzék, és ötletekkel lássák el a partnereinket, így segítve vállalkozásuk sikeresebb, nyereségesebb, megelégedettséggel teli működését!

  • TERÜLETI KÉPVISELŐ, ÉRTÉKESÍTŐ, TANÁCSADÓ

    BUDAPEST ÉS PEST MEGYE; CSONGRÁD MEGYE
    Frissítve 2 napja