Álláskeresés mobil alkalmazással? A legokosabb megoldás

 cvonlinemobilalkalmazasAz álláskeresés hangsúlya évek óta áttevődött a nyomtatott lapokból AZ internetes felületekre. Most Már Ezen az túllépünk, és mobiltelefonunk Válik a LEGFONTOSABB szereplővé - álláskeresésünkben van.

A Külföldi álláskereső oldalak KÖZÖTT van olyan, where a jelentkezőknek Mar 30% -a mobil eszközről érkezik, AMI jelenthet tabletet, de okostelefont is. Hamarosan itthon is érzékelhető Változások lesznek, és ellenszavazat leszünk röghöz kötve - a legtöbb Már semmilyen értelemben sem - közben álláskeresés.

A legaktívabb időszakok AZ álláskeresésben

A Cvonline.hu Online állásportál hálózat statisztikáiból kiderül, a legaktívabb Időszak AZ álláskeresésben egy délelőtt 9-10 óra, amikor Nem csak az AZ ÉPPEN Munkanélküliek, de a váltani szándékozók is aktívan böngésznek- Akar munka közben is - új állás UTÁN.

Az adatokból kiderül azonban, Az jelentése, Hogy egy munkaidő végeztével, este 7-8 körül Ismet leülünk egy monitor ele Egy Jobb munka megtalálása érdekében. Azok, Akik Nem számítógéppel dolgoznak, érthetően szerint csak otthon tudtak keresni Eddig AZ Ajánlatok KÖZÖTT, am egyre TÖBB Irodai munkakörnyezetet igénylő cégnél van tapasztalható, Hogy a munka elvégzéséhez szükségtelen weboldalakat illetve Közösségi platformokat Egyszerűen letiltják a munkavállaló számítógépéről, Így lehetetlenné teve a napközbeni pályázást.   

A legokosabb álláskeresési MÓDSZER

A Cvonline.hu mobil alkalmazásával azonban Nem csak Hogy tájékozódhatunk a nap bármely időszakában AZ állásajánlatokról, de Akar utazás közben is elküldhetjük jelentkezésünket mobil eszközünkről, amennyiben van elmentett önéletrajzunk AZ oldalon. Így tehát, AMIG beérünk munkahelyünkre, adott szűrési feltételek alapján kiválaszthatjuk kategória, hely és tapasztalat szerint, fórumtémák Milyen állást keresünk, Vagy Egyszerű, árkülönbözeti "push" állásértesítő üzenetben kaphatjuk egy pelerin beállításaink alapján, és sárban beérünk, AKAR Már csöröghet egy telefonunk egy jelentkezésünk Nyoman.

Ha azonban Ennel "meghittebb" helyen szeretnénk foglalkozni a pályázatunkkal, Útközben elmenthetjük egy Nekünk tetsző pozíciókat, és este egy keresgélés Helyett szerint csak motivációs levelünk és önéletrajzunk csinosításával Kell foglalkoznunk.

SOT, ha Egy szép környékén járunk, és felötlik bennünk a Gondolat, Szivesen dolgoznánk ebben a kerületben, EZT van megmutatja Nekünk AZ alkalmazásunk "helyzetfüggő keresés" funkciója.

Az applikáció lehetővé teszi AZ oldalon Való regisztrációt, de a Már meglévő profilunkkal van használhatjuk AZT. Mindemellett AZ álláskeresői hírekről sem maradunk le, hiszen a Cvonline.hu oldalán levo álláskereső tippeket, híreket is elérjük okostelefonról, tabletről Vagy iPadről. 

A Cvonline.hu applikációt Androidra Letölthető ITT:
Cvonline.hu állások Androidra

Az iOS verzió Pedig ITT található:
Cvonline.hu állások iOS-re