AdrenaLEAN konferencia második felvonás

Hamarosan itt az ősz, ami csak egyet jelent! Érkezik az AdrenaLEAN Konferencia második felvonása 2014. október 17-én Székesfehérváron, a Hotel Novotelben!  A regisztráció már megnyílt! A rendezvényen ismét tanulságos és érdekes előadásokat hallgathatunk meg, melyekről bővebben letölthető tájékoztatónkban olvashatnak.


REGISZTRÁCIÓ AZ ADRENALEAN KONFERENCIÁRA

Online regisztráció:
http://www.leancenter.hu/aktualis/programok/4639-adrenalean-2014

Csoportos jelentkezés esetén az alábbi jelentkezési lap segítségével adhatják le részvételi szándékukat:
www.leancenter.hu/letoltes/jelentkezesi_lap_osszes.doc

Tájékoztató letöltése:
http://www.leancenter.hu/letoltes/adrenalean_program_2014.pdf

Várunk minden kedves résztvevőt, kezdő vagy "veterán" leanest! Találkozzunk idén ősszel is!


MÁSODIK FÉLÉVES KÉPZÉSEK

 

A továbbiakban itt megtekintheti soron következő második féléves képzéseinket!

http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista

 

VSM képzés - Stabil Produkt Elektrotechnikai Kft., Pécel

A lean elvű vállalat célja, hogy a Vevő számára értéket állítson elő, minimális ráfordítás mellett, veszteségektől mentesen. Ez az érték, az úgynevezett értékáram mentén azaz az értékteremtő lépések láncolataként jön létre. A VSM módszerével ezt az értékteremtő folyamatot ábrázoljuk, vizuálissá és mérhetővé tesszük a folyamat egyes lépéseit, a folyamatközi készleteket. Ezáltal világosan érthető, látható lesz, hol vannak a folyamatban a fejlesztendő területek. A módszer nagyban támogatja a lean szemléletmód terjedését a szervezeten belül.


Képzés időpontja: 2014. október 8-10.   

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 29.

További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4633-vsm-kepzes-stabil-produkt-elektrotechnikai-kft-pecel


TPM szakértő képzés - Videoton-Elektro Plast Kft.

Annak érdekében, hogy a termelés zökkenőmentes legyen, a gépeknek, berendezéseknek is az elvárt szinten kell teljesíteniük. Hiába fejlesztjük az anyagáramot, ha a gépek nem képesek tartani az ütemet, sorozatos mikroállások és géphibák nehezítik a zökkenőmentes gyártást.

TPM komplex rendszere, módszertana és eszközei abban segítia vállalatot, hogy a géppark rendelkezésre állásán, karbantartott állapotán keresztül a dolgozók maximális bevonása mellett elérje a hatékonysági célokat.

A többszintű és több pillérre támaszkodó TPM rendszer működését ismerheti meg a résztvevő, mely szoros kapcsolatban működik együtt a lean egyéb eszközeivel.

Képzés időpontja: 2014. október 29-31., 2014. november 20.
Jelentkezési határidő: 2014. október 20.

További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4640-tpm-kepzes-es-workshop-videoton-elektro-plast-kft-kaposvar


SMED képzés és workshop - SEWS Kft., Mór

A vevői igények, elvárások gyakran változnak, a darabszámok, a termelési mennyiségek ingadoznak a megrendelt mennyiséghez képest. A vállalat feladata az, hogy ezeket az igényeket lehetőleg azonnal teljesítse; a váltások azonban általában technológiai váltásokkal is járnak. A módszer célja, hogy az átállásokat elemezve és fejlesztve minimalizálja az átállás időigényét, ezzel támogatva a célt. Módszerek és eszközök egész sorát adjuk át a képzésen, melyre alapozva hihetetlen eredményeket érhet el a vállalat, növelve ezzel rugalmasságát és a Vevő elégedettségét.

Képzés időpontja: 2014. november 10-12.       

Jelentkezési határidő: 2014. október 27.        

További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4631-smed-kepzes-es-workshop-sews-kft-mor


5S képzés - Nilfisk-Advance Termelő Kft., Nagykanizsa

Rendezettség, átgondolt és vizuálisan irányított munkakörnyezet nélkül meglehetősen nehéz hatékony folyamatokat működtetni. Az 5S több, mint tisztaság és rend. Segítségével kézben tartható folyamatokat tudunk definiálni, melyek ezáltal kevesebb veszteséget rejtegetnek a háttérben. Öt lépéses strukturált rendszer segítségével építjük ki azt a környezetet, ami a további átalakulásban támogatni fogja a vállalatot. Módszert és eszközt adunk át, mely lehetővé teszi, hogy szisztematikus auditok mentén újra és újra értékelje magát a vállalat.

Képzés időpontja: 2014. december 9-11.         

Jelentkezési határidő: 2014. december 1.

További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4632-5s-kepzes-nilfisk-advance-termelo-kft


Shopfloor menedzsment képzés és workshop - Scanfil Kft., Biatorbágy

Annak érdekében, hogy a hatékonyságnövelő intézkedések maradandóak és fenntarthatóak legyenek, fontos, hogy tudjuk, miként tarthatjuk ezt kézben, és hogyan tudjuk a szervezetet a lean szemlélet mentén napi rutinokkal irányítani. A képzés során a résztvevők megismerhetik azokat a mutatószámokat (KPI), melyek a napi munkaszervezés és irányítás műszerfalán hasznos segítségként támogatják a vezetők munkáját. Módszereket, eszközöket adunk azon vezetők kezébe, akiknek fontos, hogy valós eredményeket produkáljon napról napra a lean elvek alapján szervezett értékteremtés.

Képzés időpontja: 2014. december 15-17.       

Jelentkezési határidő: 2014. december 1.

További részletek: http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4587-shop-floor-menedzsment-kepzes-es-workshop-scanfil-biatorbagy