AdrenaLean konferencia 2013

adrenaleanIsmét eltelt egy év, új lendülettel érkezik a már jól ismert Lean Est konferecia-sorozat őszi felvonása, immár új köntösben.

A LeanCenter „AdrenaLean konferenciává” avanzsált rendezvénye első pezsdítő állomására 2013. október 18-án kerül sor, megújult helyszínnel.


Hogy miben is lesz más? A résztvevők egy teljes napon keresztül élvezhetik az előadásokat, eszmecserével frissíthetik eddigi tapasztalataikat. Többek között megtudhatjuk, hogy „Karcsú-e a magyar lean?”, hogyan alapozza meg a lean eszközök tárházának alkalmazása az önfejlesztés képességét, hogyan és miben mérhető a lean érettség, valamint, hogy hogyan is működik az AdrenaLEAN a shopfloor-on.

Mindezek és még sok más érdekes előadás csupán az előtere annak a lehetőségnek, ami az AdreanLEAN konferencia után következik. Az elméleti előadásokból gyűjtött ismeretekkel, információkkal felvértezve megtapasztalhatjuk, mit is tudunk a gyakorlatban valójában. Az AdrenaLEAN konferencia után a résztvevőknek ugyanis kedvezményes feltételek mellett lehetőségük nyílik a konferenciát követő gyakorlati wokshopon részt venni.

adrenalean Hogy pontosan még mi várható az AdrenaLEAN konferencián és a gyakorlati workshopon, milyen módon lehet jelentkezni, arról ezen a weboldalon szerezhet máris részletes információkat: http://www.leancenter.hu/aktualis/programok/4529-adrenalean-2013


 

Szeptember 15-ig kedvezményesen tud még jelentkezni a konferenciára!

Egy biztos: a már megszokott kitűnő hangulatban és minőségben várjuk a résztvevőket! Pörgessük fel együtt a szervezetet!

Találkozzunk idén ősszel is!

Tömpe László

Aurum Oktatási Központ Szolgáltató Kft., LeanCenter üzletág

Üzletág vezető / Senior lean tanácsadó

8200, Veszprém, Radnóti tér 2
Radnóti Irodaház
tel.: +36-20/54-18-114
e-mail: tompel@leancenter.hu
web: www.leancenter.hu