A siker egy kattintásnyira van – álláskeresés online!

online_borze_kepÉrdekelnek a karrierépítési lehetőségek? Tájékozódnál a cégek aktuális állásajánlatairól? Szívesen részt vennél gyakornoki programban vagy konkrét pozíciót keresel? Ismerd meg a HVG Állásbörze kínálatát virtuálisan. Kattints, és ragadd meg a lehetőséget!
Ha általános körképet szeretnél kapni hazánk munkaerőpiaci helyzetéről, akkor kifejezetten hasznos lehet, ha ellátogatsz egy állásbörzére. Hazánk legnagyobb népszerűségének örvendő állásvására, a HVG Állásbörze véget ért, ha nem tudtál eljönni, keresd fel a rendezvény online felületét március 16-ig, ahol 5000+ ajánlat vár Rád.

Találd meg a számodra megfelelő ajánlatot virtuálisan

A HVG Állásbörze online felületén a cégek összes állásajánlatán kívül a cégek bemutatkozóit is megtekintheted, ha pedig kérdésed van az állásokhoz kapcsolódóan, akkor felveheted a kapcsolatot a vállalatok munkatársaival, a standjukon található elérhetőségek valamelyikén.

Szélesebb kínálat, még több ajánlat!

Azon felül, hogy az állásokra történő jelentkezés csupán néhány kattintás, az online börze kétségtelen előnye például az is, hogy olyan vállalatok állásaira is pályázhatsz, akik a fizikai rendezvényen nem voltak jelen. Ilyen például a BalaBit IT Kft., Diákversenyek 2014, EIT ICT Labs Master School, MŰISZ Iskolaszövetkezet, Swicon Zrt. De számos ajánlattal várnak a karriervásáron részt vevő kiállítói is, többek között az IT Services Hungary, a Lidl Magyarország és a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft..

Regisztrálj, ha még nem tetted meg, majd keresd fel az online standokat a www. hvgallasborze.hu oldalon!