A LeanCenter júniusi képzései

A LeanCenter képzések, workshopok 2014 júniusában is megrendezésre kerülnek. Ha Önt vagy kollégáját érdekelheti a Shopfloor menedzsment képzés és workshop vagy testre szabott, hatékony, kézzel fogható eredményeket biztosító lean képzések, ne hagyja ki összefoglalónkat!


shop Shopfloor menedzsment képzés és workshop a Scanfil Kft-nél, Biatorbágyon.
Annak érdekében, hogy a hatékonyságnövelő intézkedések maradandóak és fenntarthatóak legyenek, fontos, hogy tudjuk, miként tarthatjuk ezt kézben, és hogyan tudjuk a szervezetet a lean szemlélet mentén napi rutinokkal irányítani.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a Shop Floor Management (azaz a termelővállalatok irányításához szükséges termelési folyamatok menedzselése) alapelveit.

Képzés időpontja: 2014. június 23-25.
Jelentkezési határidő: 2014. június 9.

Jelentkezés itt >>> http://www.leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista/4587-shop-floor-menedzsment-kepzes-es-workshop-scanfil-biatorbagy

 


Lean képzések helyben, hatékonyan

Amennyiben szeretné, hogy olyan lean képzés kerüljön megvalósításra vállalatuknál, amely a termelési folyamatokban fellelhető problémákra ad valós megoldást, mindezt INGYEN, akkor ez a lehetőség Önnek szól!

lc_kepzes

A LeanCenter számára fontos célkitűzés, hogy Partnereinek testre szabott, hatékony, kézzel fogható eredményeket biztosító lehetőségeket kínáljon a lean képzések vonalán.

Mindez megvalósítható nyílt lean képzési programunk keretén belül, melyért Önnek csupán a helyet kell biztosítania a vállalat által kiválasztott képzésre.

 

Ennek köszönhetően:

  • a vállalat dolgozói közül 5 fő ingyenesen vehet részt a képzésen,
  • valamint beszállítóik, partnereik, vagy vevőik számára is kedvezményes részvételi lehetőséget kínálunk, hiszen ismerjük a közösen véghezvitt fejlesztések fontosságát.

Bővebb információt letölthető Nyílt képzési helyszín tájékoztatónkban talál.

Nyílt képzési helyszín tájékoztató letöltése: http://www.leancenter.hu/letoltes/nyilt_kepzesi_helyszin_partneri_felhivas.pdf

Nyílt képzési helyszín kapcsán 5 hely megpályázására van lehetőség, melynek határideje 2014. június 6. (Péntek).

FIGYELEM! A fenti lehetőség nem érinti a korábbi, érvényes ajánlatokat, szerződéseket, megkezdett együttműködéseket!

Ha vállalatuknál valóban hatékony képzéseket szeretnének lefolytatni, úgy várjuk jelentkezésüket!