A III. Esélykonferencia fókuszában a családbarát vállalati intézkedések

esélykonferenciaIdén, május 30-án immár harmadik alkalommal rendezi meg az Esélykonferenciát az mtd Tanácsadói Közösség. Az esemény célja az általuk végzett munkaadói benchmark kutatás eredményeinek ismertetése, melynek központjában a családbarát munkahelyi gyakorlatok és a generációk közötti szolidaritás áll. Az egynapos konferencián innovatív előadásokon, és interaktív, tapasztalatmegosztó kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt a látogatók.A konferencia fókuszában az mtd Benchmark Kutatás eredményeinek közzététele áll, amely vállalati esélyegyenlőségi gyakorlatokat vizsgáló felmérést az mtd Tanácsadói Közösség 2012-ben harmadik alkalommal valósított meg, rendkívüli hangsúlyt fektetve a családbarát munkahelyi gyakorlatokra és a generációk közti szolidaritás kérdéskörére. Az előadások során többek között szó lesz a munka-magánélet egyensúlyáról, az atipikus foglalkoztatásról, a társadalmi felelősségvállalás és a munkajogi szabályozás kapcsolatáról, az egyre hangsúlyosabbá váló apaszerepről, valamint a bölcsődék, óvodák, családi napközik rendszeréről.

A színes, sokrétű programkínálat és neves állami, vállalati és civil szervezetek képviseletében érkező előadók mellett, családbarát vállalati intézkedéseket bemutató fotókiállítással várják a látogatókat. A konferencia teljes ideje alatt a munka-magánélet témáját érintő kérdésekben coach-ok állnak a résztvevők rendelkezésére.

A konferencia díjátadó gálával zárul, amelynek során a Sokszínű és Családbarát Szervezet Top 10 díjjal ismerik el a családbarát vállalati intézkedések terén kimagasló teljesítményt nyújtó vállalatokat. A díjátadó gálán továbbá átadásra kerülnek az mtd Tanácsadói Közösség által kiírt MUNKA-MAGÁN ÉLETKÉP 2013. pályázat nyertes vállalati programjai is. A gála hangulatát a Még Egy Mesét Akciócsoport playback színháza teszi emlékezetessé.

A konferencia és az esti díjátadó gála helyszíne a XIII. kerületben található KULT 13. Az épület teljes egészében akadálymentes és lifttel megközelíthető, továbbá gyermekes látogatóik számára gyermekfelügyeletet biztosítanak a szervezők.

Bővebb információ és jelentkezés: www.eselykonferencia.hu

esélykonferencia