3000 állás és szakmai gyakorlat a KarrierExpon

karrier expo80 kiállító, 3000 állás és szakmai gyakorlat, karriertervezés, képzések és továbbtanulás! A Corvinus Egyetem Karrier Expo állásbörzéje 2013. március 20-21-én is várja az érdeklődőket.

A Budapesti Corvinus Egyetem a nemzetközi színvonalú értékteremtést és értékközvetítést tekinti küldetésének, így minden eszközzel támogatja az egyetemi polgárok, oktatók, hallgatók és kutatók hazai és a nemzetközi szakmai életben való alkotó részvételét. Kiválóságát és magas presztízsét a hazai rangsorok évről-évre bizonyítják.


Nem csak sokrétű tudást, nemzetközi szinten is elismert, versenyképes diplomát, vagy éppen széleskörű kapcsolati rendszert ajánlanak hallgatóiknak, hanem igyekeznek platformot is teremteni a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozására.

Ennek fő állomása a tavaszi KarrierExpo, ahol nem csak munkalehetőséget, vagy gyakorlati helyet, vagy tanácsot biztosítanak a látogatóknak, hanem a karrier-tervezés minden lépésében segítik azt érdeklődőket. A Corvinusos diákok mellett szeretettel várják minden hazai felsőoktatási intézmény hallgatóit és diplomásait 2013. március 20-21-én a Budapesti Corvinus Egyetem Főépületének Aulájába!

Állások, szakmai gyakorlatok, karriertervezés, életpálya tanácsadás a KarrierExpon

A KarrierExpo kulcsszavai állások, szakmai gyakorlatok, karriertervezés, képzések és továbbtanulás, életpálya-tanácsadás, mindez 80 kiállítóval és mintegy 3000 állás, -illetve szakmai gyakorlati lehetőséggel kiegészülve.

"Számunkra nem a statisztikák számítanak, hanem annak lehetősége, hogy a nálunk végzettek olyan példaértékű karriert tudhatnak magukénak, melyben emberileg és szakmailag is ki tudnak teljesedni. Olyan szakmai gyakorlati rendszert ajánlunk, amiben minden hallgatónk megtalálhatja az elképzeléseinek és igényeinek megfelelő munkahelyet. Végzetteink túlnyomó többsége a diploma kézhez vételekor már biztos munkahellyel rendelkezik és átlagbér feletti fizetést vihet haza, Alumni és DPR rendszerünk keretében pedig még jóval a diplomázás után is követjük végzetteinket és igyekszünk folyamatosan biztosítani számukra a legmegfelelőbb ajánlatokat, lehetőségeket - írják a Karrier Expo weboldalán.


További, illetve aktuális információkat a http://www.facebook.com/KarrierExpo és a www.karrierexpo.hu oldalon olvashatnak!